När Iphone X lanserades i november förra året kom den bara i svart och vitt, till skillnad från Iphone 8 som släpptes även i en guldfärg. Men enligt ett nytt rykte kan också Iphone X snart lanseras i en guldfärg kallad ”Blush Gold.”

Det hävdar Benjamin Geskin, en person som många gånger tidigare läckt bilder på påstådda delar till olika Iphone-modeller. Den här gången visade han en bild på sim-kortshållaren på Twitter. Redan innan Iphone X lanserades hävdades att den skulle komma i tre färger, men guldfärgen dök alltså aldrig upp. Kanske lanseras den under våren, eller så väntar Apple till höstens uppdateringar av Iphone.

Missa inte! Så kan Apple utveckla framtidens tangentbord

Guld Iphone X
Foto: Michael FluxRendering av Michael Flux hur en Iphone X skulle kunna se ut i guld.

Benjamin Geskin har ett blandat förflutet av att förutspå produktnyheter, ibland har hans gissningar visat sig bli sanna, andra gånger har då påstådda produkterna inte dykt upp. Den här gången hävdar han att färgen mycket riktigt kommer, men att Apple sparat den till senare – men också att modellen helt kan slopas. Till vi verkligen vet bör vi alltså ta nyheten om ny Iphone X med en nypa salt.

Apple iPhone X 64GB Pris vid test: 9990 kr.

Bästa pris just nu: 9250 kr