Häromveckan rapporterades att Apple ska komplettera sitt utbud av trådlösa hörlurar med ett lyxigare alternativ till Airpods. Lurarna ska enligt uppgifter marknadsföras som Apple-lurar (istället för att använda Beats-varumärket) och vara av typen over ear, samt vara utrustade med brusreducering.

Nu hävdar den evige Apple-analytikern Ming-Chi Kuo att lurarna kommer fokusera mycket på att erbjuda en avancerad brusreducering, och därmed sikta in sig på konkurrenter som Bose Quietcomfort. Det skriver Macrumors.

Därmed lär priset också bli högt. Minst 3 000 till 4 000 kronor är knappast otroligt. Vi lär också få se samma W1-chip som Airpods har idag för snabb parkoppling.

Läs också! Uppgifter: Apple lanserar over ear-lurar under 2018

Beats Studio 3 Wireless
Foto: AppleDet här är Apples dyraste, lyxigaste lurar idag, Beats Studio 3 Wireless. Här finns också en relativt avancerad brusreducering kallad Pure Anc.

Men från samma källa kommer också uppgifter om att Apple i själva verket har problem med tillverkningen, på samma sätt som Homepod stötte på problem tidigt i sin utveckling. Enligt Ming-Chi Kuo är planerna för projektet osäkra och designen fortfarande osäker – möjligen kan hörlurarna skrotas helt. Går projektet som det ska siktar Apple ändå på att lansera lurarna som tidigast i slutet av 2018.

Beats by Dr. Dre Studio 3 Wireless Pris vid test: 2750 kr.

Bästa pris just nu: 2790 kr