Vi har väntat länge på att Apple ska lansera sitt sedan länge utlovade laddskal för att ladda Airpods trådlöst. Än så länge har det inte dykt upp. Ett rykte hävdade att det kunde dyka upp redan före jul, men när det aldrig kom gissar vi nu på mars månad istället.

Gissningsvis kommer Apple lansera skalet tillsammans med Apples trådlösa laddare Airpower. Men vågar du inte lita på ryktena den här gången heller, eller bara inte orkar vänta, kan du faktiskt slå till på ett laddningsskal redan idag.

Läs också! Analys: Därför kommer Iphone aldrig få usb-c

Powerpod
Foto: Powerpod

På Kickstarter försöker nu en student vid London School of Economics få ett silikonskal med inbyggd trådlös laddning enligt Qi-standarden finansierat. I skrivande stund har skalet snart nått hälften av sitt mål.

Priset är lågt. Den som är tidigt ute kan lägga en beställning och stötta initiativet för bara 20 dollar (drygt 160 kronor), stor skillnad mot de 795 kronor vi räknar med att Apples laddningsskal kommer kosta i Sverige. Leverans är utlovad till hela världen.

Tyvärr verkar leveransen av skalet dröja ända till juli om du beställer idag (och om finansieringskampanjen når sitt mål), och då räknar vi med att Apples variant redan finns att köpa. Mer om kampanjen kan du läsa här. 

Apple AirPods Pris vid test: 1590 kr.

Bästa pris just nu: 1749 kr