Upstand

Stilrenare blir det inte

Ett riktigt bra ställ ska förstärka din Ipads vackra estetik, inte förstöra den. Det här enkla stället i aluminium ställer upp din Ipad och gör samtidigt ditt skrivbord lite elegantare.

Just Mobile UpStand
Pris: 499 kronor hos Iphonebutiken.


Ugreen

Prisvärt och smidigt

Smidigare ställ får man leta efter! Det här enkla och stilrena stället kanske inte ser mycket ut för världen, men det fungerar för såväl mobiler som plattor i upp till 10 tum och har 10 olika lägen.

UGREEN Series Tablet Multi-Angle Stand
Pris: 9,99 euro (cirka 90 kronor) hos Amazon.de.


Hirise 2

Coolt laddningsställ

Sluta oroa dig om batteriet, det här stället laddar din padda eller Iphone samtidigt som den visar upp dyrgripen på ett snyggt och ergonomiskt sätt. Hemligheten bakom att enheten hålls upprätt är en diskret liten skiva som ger stöd baktill. Finns tillgänglig i silver, svart och vit.

Twelve South HiRise 2
Pris: 459 kronor hos Iphonebutiken.


Ipad ställ

Rotera mera

Det här stället liknar en skrivbordslampa och kläms fast i ditt skrivbord, eller en annan skiva. Sedan finns det nästintill inga gränser på hur du kan ställa in din surfplatta eller mobil. Rotera, vrid och vänd precis som det passar dig. Kompatibel med mobiler och surfplattor som mäter mellan 4 och 11 tum.

Sinland Universal Tablet Mount
Pris: 31,95 euro (cirka 320 kronor) hos Amazon.de.


Bluelounge

BONUS: Ställ och ladda upp till fyra paddor – samtidigt

Har du för mycket pryttlar på ditt skrivbord? Det här stället förvarar allt, och när vi säger allt menar vi fyra olika enheter plus nycklar, plånbok och mer. De fyra usb-portarna är starka nog att ladda varsin Ipad.

Bluelounge Sanctuary4
Pris: 899 kronor hos Iphonebutiken.