Här listar vi olika ställ och hållare för din Ipad. Glöm inte att dubbelkolla så att måtten stämmer överens med den produkt du beställer och din surfplatta.


Väggfäste Ipad

Montera paddan på väggen

Det finns många anledningar till att sätta upp din surfplatta på väggen. Du kan till exempel använda den som smarta hemmet-hub, eller kanske för att spela upp ett bildspel som smart tavelram. Det finns en del olika alternativ för den som letar efter ett väggfäste till Ipad. Dels lite dyrare alternativ som bland annat låter dig låsa in surfplattan, men självklart finns mer enkla konstruktioner för dig som inte vill lägga ett par tusenlappar på anordningen i fråga.

Smart Things Dock
Pris
: Från 2 390 kronor beroende på modell hos Conrad.se.

Väggfäste för surfplatta 7-12 tum
Pris
: 179 kronor hos 24.se.


Ipad hållare

Multifunktionell spindel

Behöver du kunna ställa din padda på ojämnt underlag? Den här spindelhållaren har fyra justerbara ben för att hålla din Ipad i en optimal position oavsett förutsättningar. Fungerar för de flesta surfplattor och mobiler som inte är tjockare än 12 millimeter.

Spindelhållare mobiltelefon / surfplatta
Pris
: 209 kronor hos 24.se.


Golvstall

Skippa notstället

Det finns många situationer där ett ställ som står på marken med hjälp av en stadig fot är det bästa alternativet. Kanske vill du ha den bredvid soffan i tv-hörnan? Eller bredvid sängen för att kunna kolla på dina favoritserier? Eller kanske i hallen för att smidigt kunna styra ditt smarta hem när du kommer innanför dörren? Det här stället i gjutjärn har justerbar höjd mellan 65 och 107 centimeter och passar med surfplattor som mäter mellan 7 och 10,1 tum.

Hand-free View Stand Floor
Pris
: 399 kronor hos Teknikmagasinet.


Ipadställ bil

Bio i bilen

Du som någon gång rest länge i bil med barn vet att det inte tar många minuter innan någon typ av underhållning krävs från baksätet. Den här hållaren låter dig montera din surfplatta på baksidan av sätena och vips är bilsemestern räddad!

Izound Ipad Car Seat Holder
Pris:199 kronor hos Teknikmagasinet.


Encore

Futuristiskt värre

Behöver du ett minimalistiskt ställ som dessutom är enkelt att montera ner och ta med i väskan? Det här stället består av en cirkel i aluminium samt en flärp som låter dig justera vinkeln på paddan precis som du vill – that's it! Kompatibel med Ipad 1-4, Ipad Mini och Ipad Pro.

Just Mobile Encore
Pris: 529 kronor hos Iphonebutiken.


Lamicall

Snyggt och praktisk

Det här stilrena stället passar inte bara estetiskt väldigt bra med din Ipads design, det är dessutom praktiskt utformad för att du ska kunna ladda paddan så smidigt som möjligt utan sladdtrassel. Kan hålla upp surfplattan i såväl horisontellt som vertikalt läge. Passar för mobiler och plattor upp till 11 tum och finns i silver, grått och svart utförande.

Lamicall: Universal Tablet Holder
Pris: 11,29 euro (cirka 130 kronor) hos Amazon.de.


Hoverbar 3

Fäst paddan (nästan) var som helst

Vill du ha paddan ovanför huvudet när du ligger i sängen? Eller på köksbänken när du lagar mat? Eller kanske bredvid din datorskärm? Den här armen från Twelve South kan fästas på kanter upp till en tum tjocka och vrids sedan till den ställning som du söker för tillfället. Passar för Ipad 2-4. Ipad Air 1-2, Ipad Mini 1-3 och Ipad Pro 9,7”.

Twelve South Hoverbar 3
Pris: 70,38 euro (cirka 730 kronor) hos Amazon.de.


Casa

Prisvärt ställ med förvaring

Det här enkla stället kan ställa upp din Ipad eller Iphone i två olika vinklar. Dessutom finns förvaringsutrymme för småprylar som lätt tappas bort annars. Finns i svart och vitt utförande.

Bluelounge Casa
Pris: 149 kronor hos Themobilestore.


Upstand

Stilrenare blir det inte

Ett riktigt bra ställ ska förstärka din Ipads vackra estetik, inte förstöra den. Det här enkla stället i aluminium ställer upp din Ipad och gör samtidigt ditt skrivbord lite elegantare.

Just Mobile Upstand
Pris: 499 kronor hos Iphonebutiken.


Ugreen

Prisvärt och smidigt

Smidigare ställ får man leta efter! Det här enkla och stilrena stället kanske inte ser mycket ut för världen, men det fungerar för såväl mobiler som plattor i upp till 10 tum och har 10 olika lägen.

Ugreen Series Tablet Multi-Angle Stand
Pris: 9,99 euro (cirka 110 kronor) hos Amazon.de.


Hirise 2

Coolt laddningsställ

Sluta oroa dig om batteriet, det här stället laddar din padda eller Iphone samtidigt som den visar upp dyrgripen på ett snyggt och ergonomiskt sätt. Hemligheten bakom att enheten hålls upprätt är en diskret liten skiva som ger stöd baktill. Finns tillgänglig i silver, svart och vit.

Twelve South HiRise 2
Pris: 459 kronor hos Iphonebutiken.


Bluelounge

BONUS: Ställ och ladda upp till fyra paddor – samtidigt

Har du för mycket pryttlar på ditt skrivbord? Det här stället förvarar allt, och när vi säger allt menar vi fyra olika enheter plus nycklar, plånbok och mer. De fyra usb-portarna är starka nog att ladda varsin Ipad.

Bluelounge Sanctuary4
Pris: 899 kronor hos Iphonebutiken.