Här listar vi olika ställ och hållare för din Ipad. Glöm inte att dubbelkolla så att måtten stämmer överens med den produkt du beställer och din surfplatta.


Ipadställ bil

Bio i bilen

Du som någon gång rest länge i bil med barn vet att det inte tar många minuter innan någon typ av underhållning krävs från baksätet. Den här hållaren låter dig montera din surfplatta på baksidan av sätena och vips är bilsemestern räddad!

Kit Universal Car Headrest Mount (iPad)
Pris: 299 kronor hos Fyndiq.


Encore

Futuristiskt värre

Behöver du ett minimalistiskt ställ som dessutom är enkelt att montera ner och ta med i väskan? Det här stället består av en cirkel i aluminium samt en flärp som låter dig justera vinkeln på paddan precis som du vill – that's it! Kompatibel med Ipad 1-4, Ipad Mini och Ipad Pro.

Just Mobile Encore
Pris: 529 kronor hos Iphonebutiken.


Lamicall

Snyggt och praktisk

Det här stilrena stället passar inte bara estetiskt väldigt bra med din Ipads design, det är dessutom praktiskt utformad för att du ska kunna ladda paddan så smidigt som möjligt utan sladdtrassel. Kan hålla upp surfplattan i såväl horisontellt som vertikalt läge. Passar för mobiler och plattor upp till 11” och finns i silver, grått och svart utförande.

Lamicall: Universal Tablet Holder
Pris: 8,99 euro (cirka 90 kronor) hos Amazon.de.


Hoverbar 3

Fäst paddan (nästan) var som helst

Vill du ha paddan ovanför huvudet när du ligger i sängen? Eller på köksbänken när du lagar mat? Eller kanske bredvid din datorskärm? Den här armen från Twelve South kan fästas på kanter upp till en tum tjocka och vrids sedan till den ställning som du söker för tillfället. Passar för Ipad 2-4. Ipad Air 1-2, Ipad Mini 1-3 och Ipad Pro 9,7”.

Twelve South Hoverbar 3
Pris: 69,99 euro (cirka 700 kronor) hos Amazon.de.


Casa

Prisvärt ställ med förvaring

Det här enkla stället kan ställa upp din Ipad eller Iphone i två olika vinklar. Dessutom finns förvaringsutrymme för småprylar som lätt tappas bort annars. Finns i svart och vitt utförande.

Bluelounge Casa
Pris: 129 kronor hos CDON.