Encore

Futuristiskt värre

Behöver du ett minimalistiskt ställ som dessutom är enkelt att montera ner och ta med i väskan? Det här stället består av en cirkel i aluminium samt en flärp som låter dig justera vinkeln på paddan precis som du vill – that's it! Kompatibel med Ipad 1-4, Ipad Mini och Ipad Pro.

Just Mobile Encore
Pris: 529 kronor hos Lifestylestore.


Lamicall

Snyggt och praktisk

Det här stilrena stället passar inte bara estetiskt väldigt bra med din Ipads design, det är dessutom praktiskt utformad för att du ska kunna ladda paddan så smidigt som möjligt utan sladdtrassel. Kan hålla upp surfplattan i såväl horisontellt som vertikalt läge. Passar för mobiler och plattor upp till 11” och finns i silver, grått och svart utförande.

Lamicall: Universal Tablet Holder
Pris: 18,99 euro (cirka 190 kronor) hos Amazon.de. (Just nu 14:99 Euro, ca 155 kronor)


Hoverbar 3

Fäst paddan (nästan) var som helst

Vill du ha paddan ovanför huvudet när du ligger i sängen? Eller på köksbänken när du lagar mat? Eller kanske bredvid din datorskärm? Den här armen från Twelve South kan fästas på kanter upp till en tum tjocka och vrids sedan till den ställning som du söker för tillfället. Passar för Ipad 2-4. Ipad Air 1-2, Ipad Mini 1-3 och Ipad Pro 9,7”.

Twelve South Hoverbar 3
Pris: 649 kronor hos Lifestylestore.


Casa

Prisvärt ställ med förvaring

Det här enkla stället kan ställa upp din Ipad eller Iphone i två olika vinklar. Dessutom finns förvaringsutrymme för småprylar som lätt tappas bort annars. Finns i svart och vitt utförande.

Bluelounge Casa
Pris: 129 kronor hos Lifestylestore


Upstand

Stilrenare blir det inte

Ett riktigt bra ställ ska förstärka din Ipads vackra estetik, inte förstöra den. Det här enkla stället i aluminium ställer upp din Ipad och gör samtidigt ditt skrivbord lite elegantare.

Just Mobile UpStand
Pris: 499 kronor hos Lifestylestore.


Ugreen

Prisvärt och smidigt

Smidigare ställ får man leta efter! Det här enkla och stilrena stället kanske inte ser mycket ut för världen, men det fungerar för såväl mobiler som plattor i upp till 10 tum och har 10 olika lägen.

UGREEN Series Tablet Multi-Angle Stand
Pris: 8,99 euro (cirka 90 kronor) hos Amazon.de.


Hirise 2

Coolt laddningsställ

Sluta oroa dig om batteriet, det här stället laddar din padda eller Iphone samtidigt som den visar upp dyrgripen på ett snyggt och ergonomiskt sätt. Hemligheten bakom att enheten hålls upprätt är en diskret liten skiva som ger stöd baktill. Finns tillgänglig i silver, svart och vit.

Twelve South HiRise Deluxe 2
Pris: 649 kronor hos Lifestylestore.


Zenct

Rotera mera

Det här stället liknar en skrivbordslampa och kläms fast i ditt skrivbord, eller en annan skiva. Sedan finns det nästintill inga gränser på hur du kan ställa in din surfplatta eller mobil. Rotera, vrid och vänd precis som det passar dig. Kompatibel med mobiler och surfplattor mellan 4 och 10,1 tum.

Zenct Tablet Holder
Pris: 29,99 euro (cirka 300 kronor) hos Amazon.de.


Bluelounge

BONUS: Ställ och ladda upp till fyra paddor – samtidigt

Har du för mycket pryttlar på ditt skrivbord? Det här stället förvarar allt, och när vi säger allt menar vi fyra olika enheter plus nycklar, plånbok och mer. De fyra usb-portarna är starka nog att ladda varsin Ipad.

Bluelounge Sanctuary4
Pris: 999 kronor hos Lifestylestore.