Mujjo Full Leather Case/Full Leather Wallet Case – billigare och bättre än Twelve South

Mujjos läderskal sticker egentligen inte ut på något sätt. Det finns i två versioner, med och utan kortficka på baksidan. Båda är dock i riktigt fin kvalitet med en mjuk insida i mikrofiber. Versionen med kortficka har bara en ficka, men rymmer liksom Twelve Souths variant 2-3 kort. Skalet skyddar hela telefonen, med undantag för nederkanten som är öppen. På framsidan går skalet en millimeter ovanför skärmkanten – tumme upp för det. 

Mujjo

Lädret är möjligen inte riktigt i samma toppklass som Twelve Souths alternativ, men när passformen i gengäld är så mycket bättre kan vi utan tvekan förlåta det. Knapparna trycks ned utan onödigt motstånd och skalet känns bra i handen. På det ena exemplaret vi testade var hålet för kameran på baksidan inte helt perfekt inpassat runt kameran, men det må vara en mindre estetisk detalj.

Mujjo

Bra köpMujjo är ett lyxigt, trevligt val för det som söker denna typ av skal. Priset för versionen utan kortplats tycker vi är skapligt för vad vi får. Skalet med kortplats är dock en hundralapp dyrare, 499 kronor, och det börjar svida lite i plånboken även om det fortfarande är något billigare än Apples egna läderskal.

Namn: Mujjo Full Leather Case/Full Leather Wallet Case
Typ: Läderskal. Kan köpas med eller utan kortficka på baksidan.
Stödjer trådlös laddning: Ja, men plocka bort eventuella kort först.
Mer information: Mujjo. 
Pris: 399 kronor (utan kortfack)/499 kronor (med kortfack) hos Dustin.

plus

Skyddar bra
Hög kvalitet
Bra passform

minus

Något högt pris för versionen med kortplats

Betyg: 4 av 5

Mujjo Leather Wallet Case for iPhone X

Bästa pris just nu: 499 kr