Baseus Wing Case – fjäderlätt och tunt

Det här skalet från Baseus är inte bara tunt (0,5 millimeter) utan också väldigt lätt på bara fem gram. På en redan tung telefon som både Iphone XS och framför allt Iphone XS Max är, blir vi såklart lite extra glada över att ha ett skal som inte ökar på den vikten ännu mer.

Test skal och fodral till Iphone XS/Iphone XS Max

Skalet har en halvtransparent yta som är lätt skrovlig, något som ger mindre fingeravtryck. Dessutom kan vi fortfarande avnjuta färgen på vår telefon, som får ett lite annat skimmer med denna halvtransparenta, skrovliga yta.

Passformen är godkänd, men inte mer. Skalet sitter bra runt kameran på baksidan, men inte fullt lika bra runt högtalargallren och lightning-kontakten på undersidan. Kanten runt skärmen är dessutom lite för vass. Osnyggt.

Som vanligt med den här typen av skal finns ingen stöttålighet att tala om. Det här är ett skal som skyddar mot repor, men inte mer än så. Till plussidan hör att ett tunt skal som detta inte bygger på så mycket mer runt telefonen, så att en stor skärm inte blir ännu jobbigare att använda.

Namn: Baseus Wing Case
Typ: Tunt skal i plast.
Trådlös laddning: Ja.
Mer information: Baseus — http://www.baseus.com/product-149?lang=en-us
Pris: 179 kronor på lifestylestore.se.
Övrigt: Skalet finns i vitt och svart.

plus

Väldigt tunt och lätt
Fritt från fingeravtryck

minus

Passformen inte perfekt

Betyg: 4 av 5