Baseus Race Case – bäst skydd

Är du bra på att tappa mobiler, eller kanske har ett jobb som kräver extra skydd för telefonen, kan Baseus Race Case vara något. Det är raka motsatsen till Nudient-skalet och bjuder på rejält med plast runt hela telefonen. Kombinera det med ett skärmskydd så är vi redo för det mesta.

Test skal och fodral till Iphone XS/Iphone XS Max

Sidorna är rejält greppvänliga i en design som ska påminna om bildäck, och i varje hörn finns lite extra plast för att skydda bättre mot stötar. Skalet går upp över både skärmkanten och kameralinsen på baksidan för att skydda lite extra. Passformen är bra och alla delar av telefonen är väl skyddade. Visst känns det hela väldigt plastigt, men med sådana här stötskyddande ambitioner är det ändå helt okej.

Bra köpAlla knappar är helt täckta, men de är inte stenhårda för det. Tvärtom får vi överraskande bra respons i knapparna. Vi gillar också det genomskinliga silikon-materialet på baksidan, som gör att vi även med ett rejält skal som detta kan avnjuta den färg vi valt för vår Iphone. Priset är också helt rimligt för vad vi får.

Namn: Baseus Race Case
Typ: Stötskyddande skal
Trådlös laddning: Ja.
Mer information: Baseus.
Pris: 179 kronor på lifestylestore.se.

plus

Rejält och stötskyddande
Bra pris

minus

Plastigt

Betyg: 4 av 5