Twelve South Relaxed Leather – lyxigt i läder men med ett stort frågetecken

Här är ännu ett lyxigt läderskal från Twelve South, men den här gången känns lädret ännu lite lyxigare och mjukare än hos de andra skalen. Det luktar faktiskt riktigt gott också, och insidan är klädd i ett mjukt, snyggt mönstrat mikrofiber. På baksidan finns även två kortplatser. Mer än två kort bör vi dock inte trycka ned.

Twelve South

Men särskilt avslappnade känner vi oss inte, namnet till trots. Snarare förbryllade. Vårt exemplar har nämligen riktigt dålig passform, främst i nederkant där sidorna buktar ut och inte alls skyddar vår Iphone X särskilt väl. Knapparna på sidorna är helt oanvändbara, de går inte att trycka ned. Det gör oss förvånade eftersom Twelve South är lite av ett premiummärke för Apple-fantaster, som ofta håller hög kvalitet. Här kliar vi oss bara i huvudet.

Twelve South

Konstruktionsfel eller bara ett måndagsexemplar? Vi har bara hunnit testa ett exemplar av detta skal så vi kan tyvärr inte uttala oss mer om det, men vi skickar med en rekommendation om att vara uppmärksam på detta om du väljer att köpa ett eget skal.

Namn: Twelve South Relaxed Leather
Typ: Läderfodral med två kortplatser på baksidan
Stödjer trådlös laddning: Ja, men plocka bort eventuella kort först.
Mer information: Twelve South. 
Pris: 539 kronor hos Apple.

plus

Närmast heltäckande skydd
Fin läderkvalitet
Kortplatser

minus

Högt pris
Tveksam passform

Betyg: 2 av 5

Twelve South Relaxed Leather with Pockets for iPhone X Pris vid test: 539 kr.

Bästa pris just nu: 649 kr