Nudient – tunt med fantastisk passform

Ännu lite tunnare är faktiskt Nudient-skalet (blott 0,35 millimeter) som vi sedan tidigare hållit som en favorit när det kommer till just tunna skal. Precis som tidigare – och som Baseus-skalet – är det tal om ett tunt skal som fungerar mer som repskydd än något annat.

Test skal och fodral till Iphone XS/Iphone XS Max

Nu finns uppdaterade skal för årets Iphone-modeller, och passformen är som tidigare oklanderlig. Den som bryr sig även om de minsta av detaljer, ser att Nudient till skillnad från Baseus har räknat rätt vad gäller antalet hål för högtalare och mikrofon på Iphone XS. På mobilens vänstra undersida finns bara fyra hål för högtalarna numera.

Bra köpYtan är matt, och trots att vi testar den svarta modellen ser vi inte särskilt mycket fingeravtryck. Skalet ger relativt bra grepp om telefonen, även om det finns bättre val på just denna front. Vi är dock glada att skalet inte bygger på så mycket runt hela telefonen. Det gör det lättare att nå mer och längre på skärmen utan att behöva byta grepp, något som annars lätt kan göra att vi tappar mobilen.

Namn: Nudient
Typ: Tunt skal i plast.
Trådlös laddning: Ja.
Mer information: Nudient.
Pris: 249 kronor på nudient.se 
Övrigt: Skalet finns i solid svart, kolfiberhärmning, frostad transparent, guld och rosa.

plus

Extremt tunt
Perfekt passform

minus

Tunna skal skyddar inte mot stötar
Dyrare än Baseus variant

Betyg: 4 av 5