Här samlar vi de bästa erbjudandena på Apple-prylar och tillbehör till dessa, så att du slipper leta! Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa.

Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre prisFör att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden.


Satechi

Mer portar till Macen

Moderna Macbooks kommer som bekant inte direkt med en uppsjö av portar att välja mellan. Det här kan ställa till det för dig som till exempel båda vill koppla in tillbehör som till exempel en ritplatta och kanske samtidigt använda en eller flera externa monitorer. Lösningen är såklart en usb-docka, som till exempel den här från Satechi! Här får hela åtta portar, för allt ifrån sd-kort till hdmi-kontakter. Satechi har länge gjort tillbehör tänkte för Apple-användare vilket gör att formspråket går i linje med din Mac. Den stöder även 4k-upplösning, vilket ändå är ett måste för en framtidssäker docka.

Satechi Type-C Multi-Port Adapter 4K
Kampanjpris: 590 kronor hos CDON.
Ord. Pris: 888 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Apple Watch 4

Apple Watch med EKG

MacWorld rekommenderar

2018 släppte Apple sina första smartklockor med EKG för att få full koll på pulsen. Den här modellen är bland de exklusivaste utförandena av den mindre modellen med 40 mm boett, med milanesisk loop som armband i rostfritt stål och e-sim. Läs vårt test av Apple Watch series 4 här!

Apple Watch series 4 40 mm 4G
Kampanjpris: 4 382 kronor hos Proshop.
Ord. Pris: 5 898 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Belkin qi laddare

Ladda alla dina Apple-prylar!

Efter att vi mer eller mindre gett upp hoppet om Apples trådlösa laddningsplatta Airpower finns det andra tillverkare som hoppat in för att fylla vårt behov att ladda alla våra prylar samtidigt och trådlöst. Belkins 3-in-1 trådlösa Qi-laddare får plats med vår Iphone, Apple Watch och Airpod-skal på samma, snygga bricka.

Belkin Boost Charge 3-in-1 Wireless Charger for Apple Devices WIZ001
Kampanjpris: 799 kronor hos Webhallen och Mediamarkt.
Ord. Pris: 990 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Ipad

10,2 tums-Ipad från 2019

Apples surfplatta från i fjol, med fyrkärnig A10 Fusion-processor och stöd för Apple Pencil och Smart Keyboard. Här får vi den gamla hederliga designen, med hemknapp och lightning-uttag. Just den här modellen kommer med 128 GB lagring och utan e-sim.

Läs också: Så väljer du bästa Ipaden för dig!

Ipad 10,2" (2019)
Kampanjpris: 4 290 kronor hos Mediamarkt.
Ord. Pris: 4 645 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Iphone 11
MacWorld rekommenderar

Fjolårets Iphone med 128 GB

61,-tums Retina-skärm, dubbelkamera med vidvinkellins, 4k-upplösning och A13 Bionic-chip. Allt det här hänger med i Iphone 11, Apples lite billigare mobil, från 2019. När vi testade Iphone 11 konstaterade vi att vi visserligen inte fick samma lyckänsla som i Pro-modellerna, men en riktigt bra kamera och mycket prestanda för pengarna. Läs hela testet här!

Iphone 11 (128 GB)
Kampanjpris: 6 990 kronor hos Cyberphoto (beställningsvara).
Ord. Pris: 7 490 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Apple Watch 5

Apple Watch med always on-display

MacWorld rekommenderar

2019 släppte Apple femte generationen av sin smartklocka Apple Watch, den här gången med always on-display. Utöver det ärvde den designen och funktionaliteten från sin föregångare, såsom ekg och pulsmätare. När vi testade Apple Watch series 5 konstaterade vi att det var den bästa smartklockan Apple lanserat dittills. Läs hela vårt test här!

Den här versionen är med den mindre boetten och inklusive e-sim!

Apple Watch Series 5 (40 mm, med e-sim).
Kampanjpris: 4 290 kronor hos Mstore (beställningsvara)
Ord. Pris: 5 090 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Apple Pencil

Apple Pencil, båda modellerna

Om du inte har testat att använda en Apple Pencil än är det sannerligen dags! Perfekt för att anteckna möten, redigera bilder eller bara skissa lite med. Just nu finns både första och andra generationens stylus att köpa till Black Friday-pris!

Det här är generation två, det vill säga den modell som är kompatibel med de senare Ipad-modellerna med usb-c uttag.

Apple Pencil (gen 2)
Kampanjpris: 1 199 kronor hos Amazon.se och Elgiganten
Ord. Pris: 1 386 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!

Om du har en Ipad med lightning-uttag istället så är det istället generation ett som gäller! Glöm inte att dubbelkolla att just din Ipad har stöd för Apple Pencil, vissa av de äldre plattorna saknar detta.

Apple Pencil (1 gen)
Kampanjpris: 849 kronor hos Amazon.se och Elgiganten.
Ord. Pris: 1 079 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Iphone SE
MacWorld rekommenderar

Andra generationens Iphone SE

Apples budgetmobil går nu att köpa till ännu lägre pris! I våras släppte Apple sin andra generation av Iphone SE, med samma design som en Iphone 6 men helt nya muskler på insidan. När vi testade Iphone SE i år gav vi den full pott, och konstaterade att den kanske inte är Apples mest spännande mobil, men ger dig allt du kan tänkas behöva. Läs hela testet här!

Iphone SE Product Red special edition (64 GB)
Kampanjpris: 3 990 kronor hos Mediamarkt.
Ord. Pris: 4 290 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Magic keyboard

Fynda tangentbord till Mac!

Magic Keyboard är Apples egna, trådlösa tangentbord för Macar. Det här smidiga tangentbordet kopplas med Bluetooth till din dator och har en räckvidd på upp till nio meter. På två timmars laddning har du en hel månads användning.

Magic Keyboard (SV)
Kampanjpris: 899 kronor hos Elgiganten.
Ord. Pris: 1 069 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Imac

Ett äpple för proffsen

Oavsett om du redigerar video, är 3d-animatör eller mjukvaruutvecklare, så kan den här datorn göra jobbet åt dig. iMac Pro drivs av en Intel Xeon W-processor med 8 kärnor som ger grym prestanda. Tack vare grafikprocessorn Radeon Pro Vega kan du bygga och rendera extremt verklighetstrogna specialeffekter och virtuella världar. 32 GB minne och en terrabyte flashlagring gör att du snabbt kan spara och öppna stora projekt på ett ögonblick.

Apple iMac Pro 27" 5K
Kampanjpris: 39 990 kronor hos Netonnet och Mediamarkt.
Ord. pris: 52 000 kronor
Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden:

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar under Black Friday!

Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Apple iPhone 12 Pro 128GB Pris vid test: 12450 kr.

Bästa pris just nu: 12490 kr