Här samlar vi de bästa erbjudandena på Apple-prylar och tillbehör till dessa, så att du slipper leta! Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa.

Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre prisFör att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

OBS: Amazon Sverige uppdaterar priserna ofta. Vi försöker uppdatera i samma takt, men det kan hända att priset i vår köpguide skiljer sig från Amazons faktiska pris.

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden.

Apple Watch Black Friday

Håll koll på tiden

Med Apple Watch Series 3 kan du hålla koll på det mesta. En 42 millimeter aluminiumboett i rymdgrått med sportband i svart är aldrig fel. I gps-modellen kan du svara på samtal och meddelanden direkt från klockan. Den har retina-skärm, optisk hjärtsensor och använder Apples S3-chip. Watch OS 6 har aktivitetstrender, cykelkoll, notiser om hög ljudnivå och mycket annat. Black Friday-erbjudandet är dock enbart någon 100-lapp lägre än vad klockan kostar i vanliga fall.

Kostar 2 290 kronor hos Amazon Sverige


Iphone Black Friday

Maximalt proffsig

En silverfärgad Iphone 12 Pro Max med 128 gigabyte lagring kan bli din. Det här är en synnerligen stor och användbar telefon. När vi testade den skrev vi ”Om inte priset eller den otympliga formen avskräcker är det här den topp-Iphone du ska ha”. Då kostade den 13 790 kronor. Nu kan du få den åtskilligt billigare. Priset har höjts sedan artikeln publicerades med 1 500 kronor.

Men, säger du, det här är en telefon från förra året. Förvisso, säger vi, men ha i åtanke att Apples IOS-uppgraderingar kommer att följa med den här telefonen åtskilliga år. Den här telefonen är, som proffsen säger, bra grejer.

Kostar 11 990 kronor hos Amazon Sverige


iPad Pro Black Friday

My name is Pro, Ipad Pro

Apples Ipad Pro från 2020 har 12,9-tums Liquid Retina-skärm med true tone och promotion. På insidan tickar ett A12Z Bionic-chip med Neural Engine. Kameran har lidar-teknik, ultravid vinkel samt true depth, som möjliggör upplåsning via Face ID. När vi testade Ipad Pro utdelade vi en rekommenderar-logga.

I vanliga fall ligger priset runt 11 500 kronor för en Ipad Pro 12,9 med wifi och 128 gigabyte lagring. Nu kan du fynda en till låga 9 200 kronor. Priset är inte längre aktuellt.

Kostar 11 180 kronor hos Amazon Sverige


Apple Watch

Håll tiden med Apple Watch

Apple Watch Series 5 med simkort, gps, 32 gigabyte lagringsminne och hela konkarongen, finns nu att småfynda på Mediamarkt. Boetten är 44 millimeter och armbandet en så kallad Milanesisk Loop med guldfinish. Priset har legat stabilt runt 7 300 kronor.

Kostar 5 819 kronor hos Mediamarkt


Iphone Black Friday

I 11:e timmen 

En Iphone 11 med 256 gigabyte lagringsminne kan bli din om du så önskar  för knappa 7 200 kronor (sedan artikeln publicerades har priset gått upp). Iphone 11 är, trots ett par år på nacken, fortfarande en bra telefon. Skärmen är 6,1-tum, pallar att stå emot vatten och damm (två meter i upp till 30 minuter, ip68), har 12-megapixel ultravidvinkel och vidvinkel-kamera, nattläge, true depth-kamera med porträttläge och kan filma i 4k. När vi testade Iphone 11 fick den högsta betyg.

Kostar 8 108 kronor hos Amazon Sverige


Fler Black Week-tips


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.