Här samlar vi de bästa erbjudandena på Apple-prylar under Black Friday-veckan och tillbehör till dessa, så att du slipper leta! Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa.

Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre prisFör att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Apple erbjuder presentkort på Black Friday – här är listan

Innan du börjar Black Friday-shoppa Apple-prylar rekomenderar vi att du läser våra guider och tester:

OBS: Amazon Sverige uppdaterar priser ofta. Vi försöker uppdatera i samma takt, men det kan hända att priset i vår köpguide skiljer sig från Amazons faktiska pris.


Iphone 14 Black Friday

Den 14:e telefonen

Apples senaste Iphone, det vill säga nummer 14, har fått en liten men välbehövlig skopa av uppdateringar. Smartare bildbehandling, nya färger och en grymt effektiv stabilisator när du filmar i action-läget. Och den är snabb nog att köra de senaste spelen.

Den här modellen har 512 gigabyte lagringsminne.

Iphone 14
Ordinarie pris: 16 000 kronor
Kampanjpris: 14 748 kronor hos ComputerSalg


Apple Watch Ultra Black Friday

Ultrahäftig

Apple Watch Ultra har bättre batteritid, bättre skärm, större skärm, mer komplikationer på skärmen och större boett. Det är onekligen en riktigt cool smartwatch som nu är prissänkt 10 procent. Ultra har gsm, gps och wifi.

Apple Watch Ultra
Ordinarie pris: 10 995 kronor
Kampanjpris: 9 990 kronor hos Amazon Sverige


Apple Watch

Hur mycket är klockan?

Apple Watch Series 6 (gps + cellular) med 40 millimeters rostfri stålboett och milanesisk loop-armband går nu att få till ett bra Black Friday-pris. Mät syremättnaden i blodet, kolla hjärtrytmen med ekg-appen och håll koll på din hälsa och motionerande.

Apple Watch Series 6
Ordinarie pris: 5 586 kronor
Kampanjpris: 4 850 kronor hos Amazon Sverige


Apple Watch SE

SE, en Apple Watch

Apple Watch SE har kraftfulla funktioner för aktivitet, hälsa och säkerhet. Avancerade sensorer som registrerar din träning. Allt till ett ännu lägre pris. Det här din perfekta träningspartner, som registrerar din dagliga aktivitet och mäter alla möjliga typer av motion och rörelse. Armbandet som medföljer är en Sport Loop

Apple Watch SE
Ordinarie pris: 4 190 kronor
Kampanjpris: 3 290 kronor hos Amazon Sverige


Black Friday Apple-prylar på rea

Denna artikel kommer att uppdateras löpande med de bästa Black Friday-erbjudanden kring Apples prylar – bokmärk redan nu. 


Macbook Air

Prispressad Macbook Air M2

MacBook Air är byggd från grunden runt det nya M2-chippet som ger dig rikligt med kraft i en mindre förpackning. Liquid Retina-skärm, som är snäppet större än förra generationens Air, M2 processor och läcker färg.

Dessutom har datorn samma strama design som de nya Macbook Pro 14 & 16.

Macbook Air M2
Ordinarie pris: 20 490 kronor
Kampanjpris: 15 990 kronor hos Amazon Sverige


Iphone 11

Iphone 11 - veteran som hänger med

Iphone 11 har en 6,1-tums Liquid Retina-skärm, den är ip68-certifierad, har dubbla 12 megapixel kameror med nattläge, porträttläge och som kan filma i 4k med 60 bilder per sekund. Ett A13 Bionic-chip med tredje generationen Neural Engine ser till att allt flyter på smidigt och trots några år på nacken kan den köra det senaste operativsystemet IOS 16.

Iphone 11
Ordinarie pris: Cirka 11 000 kronor
Kampanjpris: Kostar 6 195 kronor hos Amazon Sverige


Apple Watch Series 6

Koll på allt med Apple Watch

Apple Watch Series 6 mäter syrenivån i blodet, tar ditt ekg samt håller koll på din fysiska aktivitet. Den här modellen har silverboett, sportband, inbyggd gps samt grejar wifi och gsm.

Apple Watch Series 6
Ordinarie pris: 7 690 kronor
Kampanjpris: 5 490 kronor hos MediaMarkt


Macbook Pro 14

14-tums proffs

Macbook Pro levererar proffsprestanda så det räcker och blir över. M1 Pro-chippet grejar i princip allt du vill att det ska greja. Macbook Pro har en 14-tums Liquid Retina XDR, 16-kärnig Neural Engine för snabbare maskininlärning, batteritid upp till 17 timmar, 512 gigabyte ssd-disk, bakbelyst tangentbord med Touch ID och mycket mer.

Macbook Pro 14 fick högt betyg när den testades 2021.

Macbook Pro 14
Ordinarie pris: 21 990 kronor
Kampanjpris: 19 990 kronor hos Amazon Sverige


Iphone 12 Pro Max Black Friday

Maxad Iphone 12 Pro

Apple iPhone 12 Pro Max är en stadig telefon med gott om batteri och processorkraft. Trots att den har ett par år på nacken kör den ändå cirklar runt nyare Android-telefoner. Skärmen är 6,7-tum, den har 5g och A14 Bionic-cipp.

Kamerasystemet innehåller tre 12-megapixelkamroer (ultravidvinkel, vidvinkel och tele), 5× optiskt zoomomfång, nattläge, Deep Fusion, Smart hdr 3, Apple ProrAW. Den kan även spela in hdr-video i 4k med Dolby Vision.

Iphone 12 Pro Max
Ordinarie pris: 14 392 kronor
Kampanjpris: 12 300 kronor hos Amazon Sverige (512 GB)


Fler Black Friday-tips


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.