Här samlar vi de bästa erbjudandena på Apple-prylarna, så att du slipper leta! Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris. För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Hittar du inte prylen du vill ha? Här samlar vi bästa pris på alla Apple-produkter just nu!

Fler erbjudanden inom andra kategori hittar du här!


Black Friday Ipad

Bra köpSenaste Ipad!

I somras släppte Apple sin senaste version av Ipad 9,7-tum, nu med bättre prestanda och stöd för Apple Pencil. Nu kan du fynda denna redan billiga platta till ännu bättre pris! När vi testade denna surfplatta tyckte vi det var en given uppgradering, oavsett om du är intresserad av Apple Pencil eller inte. Läs hela testet här!

Ipad 9,7 (2018)
Ord. pris: 3 393 kronor.
Kampanjpris: 3 333 kronor hos Mediamarkt.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Apple TV 4K 32GB Pris vid test: 1880 kr.

Bästa pris just nu: 1789 kr