Här samlar vi de bästa erbjudandena på Apple-prylar, så att du slipper leta! Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Just nu är en lite extra bra tid att köpa en Apple-produkt, då Apple bjuder på ett års gratisabonnemang på deras streamingtjänst Apple TV+ vid köp av en Apple-produkt.

Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre prisFör att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Hittar du inte prylen du vill ha? Här samlar vi bästa pris på alla Apple-produkter just nu!

Black Friday
Missa inga erbjudanden, registrera dig för våra notiser här!

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden. Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


Ipad Black Friday

Bra köpHöstens Ipad

I höst lanserade Apple senaste generationen av surfplattan Ipad, en prisvärd surfplatta som nu fått en större skärm på 10,2 tum och stöd för Apple Pencil och Apple Keyboard. När vi testade Ipad 10,2" (2019) tyckte vi mycket om den nya, stora skärmen och konstaterade att det här är den mest spännande och flexibla budget-surfplattan från Apple hittills. Läs hela testet här!

Apple Ipad 10,2" (2019)
Kampanjpris: 3 879 kronor hos CDON.
Ord. pris: 4 150 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Apple iPhone 11 Pro 64GB Pris vid test: 12499 kr.

Bästa pris just nu: 8990 kr