Här samlar vi de bästa erbjudandena på Apple-prylar, så att du slipper leta! Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Just nu är en lite extra bra tid att köpa en Apple-produkt, då Apple bjuder på ett års gratisabonnemang på deras streamingtjänst Apple TV+ vid köp av en Apple-produkt.

Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre prisFör att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden.


Iphone 11
MacWorld rekommenderar

Fjolårets Iphone med 128 GB

61,-tums Retina-skärm, dubbelkamera med vidvinkellins, 4k-upplösning och A13 Bionic-chip. Allt det här hänger med i Iphone 11, Apples lite billigare mobil, från 2019. När vi testade Iphone 11 konstaterade vi att vi visserligen inte fick samma lyckänsla som i Pro-modellerna, men en riktigt bra kamera och mycket prestanda för pengarna. Läs hela testet här!

Iphone 11 (128 GB)
Kampanjpris: 7 189 kronor hos CDON.
Ord. Pris: 7 490 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Apple Watch 5

Apple Watch med always on-display

MacWorld rekommenderar

2019 släppte Apple femte generationen av sin smartklocka Apple Watch, den här gången med always on-display. Utöver det ärvde den designen och funktionaliteten från sin föregångare, såsom ekg och pulsmätare. När vi testade Apple Watch series 5 konstaterade vi att det var den bästa smartklockan Apple lanserat dittills. Läs hela vårt test här!

Den här versionen är med den mindre boetten och inklusive e-sim!

Apple Watch Series 5 (40 mm, med e-sim).
Kampanjpris: 4 590 kronor hos Netonnet.
Ord. Pris: 5 090 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Apple Pencil

Apple Pencil med lightning-kontakt

Om du inte har testat att använda en Apple Pencil än är det sannerligen dags! Perfekt för att anteckna möten, redigera bilder eller bara skissa lite med. Det här är första generationens stylus från Apple, vilket innebär att den är kompatibel med Ipads som kommer med lightning-uttag.

Apple Pencil (1 gen)
Kampanjpris: 849 kronor hos Elgiganten.
Ord. Pris: 1 079 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Iphone SE
MacWorld rekommenderar

Andra generationens Iphone SE

Apples budgetmobil går nu att köpa till ännu lägre pris! I våras släppte Apple sin andra generation av Iphone SE, med samma design som en Iphone 6 men helt nya muskler på insidan. När vi testade Iphone SE i år gav vi den full pott, och konstaterade att den kanske inte är Apples mest spännande mobil, men ger dig allt du kan tänkas behöva. Läs hela testet här!

Iphone SE (256 GB)
Kampanjpris: 5 990 kronor hos Komplett.
Ord. Pris: 6 848 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Magic keyboard

Fynda tangentbord till Mac!

Magic Keyboard är Apples egna, trådlösa tangentbord för Macar. Det här smidiga tangentbordet kopplas med Bluetooth till din dator och har en räckvidd på upp till nio meter. På två timmars laddning har du en hel månads användning.

Magic Keyboard (SV)
Kampanjpris: 899 kronor hos Elgiganten.
Ord. Pris: 1 069 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Imac

Ett äpple för proffsen

Oavsett om du redigerar video, är 3d-animatör eller mjukvaruutvecklare, så kan den här datorn göra jobbet åt dig. iMac Pro drivs av en Intel Xeon W-processor med 8 kärnor som ger grym prestanda. Tack vare grafikprocessorn Radeon Pro Vega kan du bygga och rendera extremt verklighetstrogna specialeffekter och virtuella världar. 32 GB minne och en terrabyte flashlagring gör att du snabbt kan spara och öppna stora projekt på ett ögonblick.

Apple iMac Pro 27" 5K
Kampanjpris: 39 990 kronor hos Netonnet och Mediamarkt.
Ord. pris: 52 000 kronor
Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Macbook Air

Fynda en Intel Macbook Air

Macbook Air med Intel-processor är absolut inte en dålig dator - tvärtom! Nu börjar de dessutom komma ned i pris. Det här är 2020 års Intel Macbook Air. Den har Retina-skärm, nya Magic Keyboard (det som inte fastnar och orsakar mängder av svordomar, Touch ID, processorer med upp till dubbel prestanda, snabbare grafik och 256 gigabyte hårddisk.

Macbook Air (Intel)
Kampanjpris: 9 989 kronor hos Elgiganten
Ord. pris: Cirka 11 000 kronor
Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Apple iPhone 12 Pro 128GB Pris vid test: 12450 kr.

Bästa pris just nu: 12490 kr