Här samlar vi de bästa erbjudandena på Apple-prylar och tillbehör till dessa, så att du slipper leta! Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa.

Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre prisFör att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden.


Satechi

Mer portar till Macen

Moderna Macbooks kommer som bekant inte direkt med en uppsjö av portar att välja mellan. Det här kan ställa till det för dig som till exempel båda vill koppla in tillbehör som till exempel en ritplatta och kanske samtidigt använda en eller flera externa monitorer. Lösningen är såklart en usb-docka, som till exempel den här från Satechi! Här får hela åtta portar, för allt ifrån sd-kort till hdmi-kontakter. Satechi har länge gjort tillbehör tänkte för Apple-användare vilket gör att formspråket går i linje med din Mac. Den stöder även 4k-upplösning, vilket ändå är ett måste för en framtidssäker docka.

Satechi Type-C Multi-Port Adapter 4K
Kampanjpris: 590 kronor hos CDON.
Ord. Pris: 888 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Iphone 11
MacWorld rekommenderar

Fjolårets Iphone med 128 GB

61,-tums Retina-skärm, dubbelkamera med vidvinkellins, 4k-upplösning och A13 Bionic-chip. Allt det här hänger med i Iphone 11, Apples lite billigare mobil, från 2019. När vi testade Iphone 11 konstaterade vi att vi visserligen inte fick samma lyckänsla som i Pro-modellerna, men en riktigt bra kamera och mycket prestanda för pengarna. Läs hela testet här!

Iphone 11 (128 GB)
Kampanjpris: 7 226 kronor hos CDON.
Ord. Pris: 7 490 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Apple Pencil

Apple Pencil, båda modellerna

Om du inte har testat att använda en Apple Pencil än är det sannerligen dags! Perfekt för att anteckna möten, redigera bilder eller bara skissa lite med. Just nu finns både första och andra generationens stylus att köpa till Black Friday-pris!

Det här är generation två, det vill säga den modell som är kompatibel med de senare Ipad-modellerna med usb-c uttag.

Apple Pencil (gen 2)
Kampanjpris: 1 199 kronor hos Amazon.se.
Ord. Pris: 1 386 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!

Om du har en Ipad med lightning-uttag istället så är det istället generation ett som gäller! Glöm inte att dubbelkolla att just din Ipad har stöd för Apple Pencil, vissa av de äldre plattorna saknar detta.

Apple Pencil (1 gen)
Kampanjpris: 849 kronor hos Amazon.se och Elgiganten.
Ord. Pris: 1 079 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Magic keyboard

Fynda tangentbord till Mac!

Magic Keyboard är Apples egna, trådlösa tangentbord för Macar. Det här smidiga tangentbordet kopplas med Bluetooth till din dator och har en räckvidd på upp till nio meter. På två timmars laddning har du en hel månads användning.

Magic Keyboard (SV)
Kampanjpris: 899 kronor hos Elgiganten.
Ord. Pris: 1 069 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden:

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar under Black Friday!

Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.