Nu har Iphone X funnits på marknaden i snart ett och ett halvt år och de svenska operatörerna vill såklart att du ska köpa denna lur via dem, antingen med abonnemang eller bara själva mobilen. Ofta får du en förmånsenlig deal då operatörerna såklart vinner på att du väljer att använda mobilen med just deras abonnemang.

Läs mer: Här är allra första skalen till Iphone X

Vi har kartlagt hur mycket mobilerna kostar hos de olika operatörerna för att du ska se hur mycket mobilen kostar hos din nuvarande operatör, och hur de står sig prismässigt med konkurrenterna. Är du mer nyfiken på vilka erbjudanden som finns för Iphone 8 och Iphone 8 Plus har vi kartlagt de erbjudandena här.

Vill du hellre köpa en olåst mobil utan tillhörande abonnemang? Hitta billigaste återförsäljaren på Prisjakt för Iphone X här.

Vill du veta mer vad de olika operatörerna erbjuder? Läs vår stora jämförelse av de olika operatörernas abonnemang här.

Iphone X

Iphone X (64 GB)


1. Comviq
590 kronor i månaden, 10 GB surf. Köp här!

2. Hallon
629 kronor i månaden, 8 GB surf. Köp här!

3. Halebop
669 kronor i månaden, 8 GB surf. Köp här!

4. Tre
699 kronor i månaden, 5 GB surf. Köp här!

5. Telenor
699 kronor i månaden, 8 GB surf. Köp här!

6. Tele2
706 kronor i månaden, 8 GB surf. Köp här!
 

Observera att det jämförelsen enbart är baserat på pris. Glöm inte att kolla hur operatörens täckning ser ut där du bor innan du köper ett abonnemang.

Priserna är baserade på hur prissituationen såg ut när artikeln senast uppdaterades och kan alltså ha förändrats sedan dess. Priserna nedan är baserade på Iphone med 64 GB minne och med 24 månaders bindningstid. Vi har inte inkluderat eventuell startavgift i månadskostnaden.

Priserna inkluderar såväl avbetalning av mobilen under de här två åren samt abonnemangskostnad. Surfpotten varierar mellan 5-10 GB i månaden mellan de olika abonnemangen (se ovan).

Apple iPhone X 64GB Pris vid test: 11295 kr.

Bästa pris just nu: 8990 kr