Nu har Iphone X funnits på marknaden i snart ett och ett halvt år och de svenska operatörerna vill såklart att du ska köpa denna lur via dem, antingen med abonnemang eller bara själva mobilen. Ofta får du en förmånsenlig deal då operatörerna såklart vinner på att du väljer att använda mobilen med just deras abonnemang.

Vi har kartlagt hur mycket mobilerna kostar hos de olika operatörerna för att du ska se hur mycket mobilen kostar hos din nuvarande operatör, och hur de står sig prismässigt med konkurrenterna. Är du mer nyfiken på vilka erbjudanden som finns för uppföljaren Iphone XS har vi kartlagt de erbjudandena här.

Läs mer: Bästa skalen till Iphone X

Vill du veta mer vad de olika operatörerna erbjuder? Läs vår stora jämförelse av de olika operatörernas abonnemang här.

Iphone X

Iphone X (64 GB)


1. Halebop
669 kronor i månaden, 8 GB surf. Just nu ingår även ett par Airpods. Köp här!

2. Telia
749 kronor i månaden, 6 GB surf. Köp här!

Just nu är Halebop och Telia de enda operatörer som säljer Iphone X med abonnemang. Däremot finns det flera återförsäljare som fortfarande säljer Apples flaggskeppsmobil från 2017 utan abonnemang. Många butiker säljer nu Iphone X för runt 9 490 kronor, till exempel CDON och Webhallen, men det finns flera butiker som säljer den för några hundralappar mindre än så till och med. Se fler ställen att köpa Iphone X på hos Prisjakt här!

Apple iPhone X 64GB Pris vid test: 11295 kr.

Bästa pris just nu: 9150 kr

Prisjakt I samarbete med Prisjakt.nu
Populäraste Smartphones just nu