På Twitter dök nyligen en video upp som ger en närgången titt på Apples självkörande bil, det som allmänt kallas Project Titan. Videon visar ett helt system av kameror och radarteknik som ska låta bilen ta sig fram själv, och nog ser det lite mer sofistikerat ut den här gången jämfört med de första bilderna vi såg på Apples självkörande teknik. Allt är monterat i ett chassi av ”Apple-ig vit plast,” som The Verge noterade först.
 

Going to need more than 140 characters to go over 🍎's Project Titan. I call it "The Thing" pic.twitter.com/sLDJd7iYSa

— MacCallister Higgins (@macjshiggins) 17 oktober 2017

Sedan tidigare är det känt att Apples bilprojekt inte längre handlar om att tillverka en egen bil, utan snarare mjukvara för självkörande bilar. Bland annat kommer tekniken testas i en buss som ska skjutsa Apple-anställda mellan företagets olika kontorsbyggnader i Silicon Valley.

Missa inte: Apples bilprojekt tar oväntad vändning – blir en buss för anställda

En annan Twitter-användare beskriver hur personen har sett en Lexus-suv med Apples teknik på taket som stannat vid en hållplats för att sedan köra iväg några sekunder senare (utan att att plocka upp eller släppa av någon, antar vi), vilket låter som tester inför den kommande självkörande Apple-bussen.

I saw one of these a few weeks ago pull up to an Apple shuttle stop-sit there for a few then drove off. pic.twitter.com/gUudZY1TIA

— idiggapple (@idiggapple) 18 oktober 2017

Läs också: Uppgraderade Apple-bilar har siktats i Kalifornien