Nyligen uppvisade men ännu ej släppta Iphone X har en 5,8 tum stor skärm, större än även Plus-modellerna av Iphone. Men de skärmyta vi vunnit i X kommer mest på höjden, på bredden är den fortfarande ungefär lika stor som en 4,7 tums-Iphone. Det gör att mycket av det material vi konsumerar på Iphone X inte alls kommer te sig större på skärmen. Instagram-bilderna blir inte större, Facebook blir inte större, däremot får mer av flödet plats på höjden.

Läs också! Apple började utveckla A11 Bionic redan för tre år sedan

Det torde alltså finnas utrymme för Iphone X att växa lite till, även på bredden. Och det har Idropnews tagit fasta på. Nya renderingar visar hur en 6,4 tum stor X skulle kunna se ut, sida vid sida med den vanliga modellen.

Iphone X Plus
Foto: Idropnews"Iphone X Plus 2018"

Som synes på renderingarna rör det sig inte om en omdesignad X Plus, bara en större och något bredare ”Iphone X Plus”. Tidigare rykten har också gjort gällande att Apple planerar en större modell av X för nästa år, men exakt vad Apple har i kikaren för Iphone X nästa år – eller vad uppföljaren ens ska kallas – vet vi såklart inte. Nu har vi i alla fall en idé om hur en 6,4 tum stor Iphone X skulle kunna se ut.

Iphone X Plus
Foto: Idropnews
 

Fler bilder på "Iphone X Plus" kan beskådas på Idropnews.

Apple iPhone X 64GB Pris vid test: 11295 kr.

Bästa pris just nu: 10190 kr