> Så tyckte MacWorlds läsare om Apples lanseringar - läs hela event-chatten här
 

>> Repris: Här ser du hela Apples event

Efter tio år med Iphone är det återigen dags för nya Iphone-modeller på Apples klassiska september-event – och mycket talar för att det blir den största förändringen för Iphone sedan den lanserades år 2007. Dessutom går heta rykten om en ny Apple Watch, en ny Apple TV och kanske till och med en ny Ipod Touch!

Apple
Apple bjuder in till event under tisdags-kvällen.

Vi på MacWorld håller självklart livebevakning av hela eventet, med kommentarer, diskussion med er läsare, funderingar och svar på frågor om alla nyheter.

Eventet börjar klockan 19:00 ikväll, men redan 18:30 drar vi igång uppsnacket.

Under kvällens gång ser vi fram emot att få svar på alla våra svåra frågor; Är det nu Touch ID försvinner till förmån för ansiktsigenkänning, kallad Face ID? Kommer den vara så dålig att vi kan hålla ett foto framför mobilen för att logga in? Kommer en ny Apple TV? Och vad kommer egentligen toppmodellen heta – Iphone Pro, Iphone X eller Iphone X Edition?

Apple kommer som tidigare år sända en live-ström från presentationen i Steve Jobs Theater, men systemkraven är något högre än tidigare år. För att se strömmen krävs något av följande:

  • Mac som kör Mac OS 10.11 eller senare, med webbläsaren Safari.
  • Iphone, Ipad eller Ipod Touch med IOS 9.0 eller senare, strömmen kan bara ses i Safari
  • Apple TV generation 2 eller 3 med operativsystem 6.2 eller senare, eller Apple TV 4.
  • PC med Windows 10, med webbläsaren Edge.

Här kan du hitta Apples live-ström, men först när klockslaget närmar sig 19:00 svensk tid. På Apple TV kan Apples event-app laddas ned, den ligger högt upp i App Store vid det här laget.

För att följa live-sändningen hos Apple behöver du Safari eller Microsoft Edge.

Vi ses ikväll!