Inför Apples event på tisdag har vi tagit en närmare titt på vilka nyheter vi kan vänta oss, däribland nya modeller av Iphone, Apple TV och Apple Watch.

Vad gäller ”Iphone 8” har den så kallade GM-versionen av IOS 11 bekräftat i princip alla nyheter utom prislappen.

Även information om Apple Watch Series 3 har läckt ut via IOS 11, bland annat vet vi nu att vi får se 4g-stöd i den smarta klockan.

Apropå IOS 11 är en av nyheterna AR Kit, en teknik som utvecklare kan använda för att bygga appar med förstärkt verklighet. Nu är de första apparna redo för lansering.

Apple är inte längre världens näst största tillverkare av smarta mobiltelefoner. Enligt Counterpoint har nämligen kinesiska Huawei petat ner företaget till tredjeplatsen. Troligtvis kommer Apple att ta tillbaka andraplatsen när nya Iphone väl har lanserats.

På tv-fronten sägs Apple vilja köpa rättigheterna till James Bond-filmerna. Även Amazon och Warner Bros sägs vara intresserade, så räkna med ett upptrissat pris.

Avslutningsvis kan vi konstatera att Apple har lagt ner sin årliga musikfestival i London. Möjligtvis kan det bli tal om andra musikrelaterade event så småningom.