Om du tycker det är svårt att hålla reda på laddningsskalet till dina Airpods kan ett nytt skal med inbyggd förvaring och laddning för lurarna vara till hjälp. Podcase är ett skal för Iphone 7 och 7 Plus med inbyggt batteri, som förutom att ge extra laddning åt Iphone även kan ladda upp Airpods.

”Att förvara dina Airpods tillsammans med telefonen känns helt naturligt för oss” skriver skaparen om skalet, som menar att det är lätt hänt att tappa bort laddningsskalet, och jobbigt att hålla reda på både Airpods och Iphone.

Test! Billigaste batteriskalet: Här är budget-kopian som överträffar originalet

Podcase
Foto: Podcase

Batteriskalet finns till både Iphone 7 och 7 Plus, och själva batteriet är 2 500 milliamperetimmar stort på båda modellerna, vilket ger en full laddning till 7 men inte riktigt fullt till 7 Plus. Airpods kan i sin tur laddas upp 40 gånger från ett fullt batteri i skalet. När nästa modell av Iphone lanserades på tisdag ska även ett uppdaterat skal för den modellen släppas.

När batteriet är slut laddas skalet upp med usb-c, och den enda kabeln laddar Iphone, batteriskalet och Airpods på samma gång. Har vi också en modern Macbook Pro med usb-c betyder det att vi kan ladda alla dessa prylar med en enda laddare – bekvämt!

Projektet lanseras genom en Kickstarter-kampanj med målet att kunna samla ihop 300 000 dollar (cirka 2,4 miljoner kronor) på 30 dagar och en av skaparna bakom Podcase är ingen mindre än den gamla Pebble-grundaren Eric Migicovsky, som nu alltså gått vidare till nya projekt efter att Pebble köpts upp av Fitbit under 2016.

Test! Ladda Ipad och Macbook snabbare med Powerplug Usb-c