Nu står det klart att Apple anordnar ett nytt event tisdagen den 12 september. Dragplåstret är naturligtvis nya modeller av Iphone, men vi får troligtvis se mer än så.

Eventet kommer att hållas i Steve Jobs Theater, en av de nya byggnaderna i Apple Park. Nu vet vi för första gången hur det ser ut därinne.

Nya rykten om ”Iphone 8” kommer dagligen och ur den senaste skörden kan nämnas en Ipad-liknande docka och specialsydda gester.

Vi lär även få se en ny modell av Apple TV med stöd för 4K, men hur mycket de högupplösta filmerna ska kosta är fortfarande oklart. Filmbolagen vill att filmerna ska motsvarande 250 kronor styck.

En annan trolig nyhet är Apple Watch Series 3 och här är senaste nytt att man har hittat ikoner i IOS 11 för vad som verkar vara nya träningsprogram.

En annan nyhet i IOS 11 är Apple Pay Cash, en funktion som gör att du kan skicka pengar till andra privatpersoner via Apple Pay med både kreditkort (mot en avgift) och kontokort (avgiftsfritt). Kanske kan tjänsten bli aktuell även för svenska användare så småningom.

Avslutningsvis har Intel lanserat Xeon W, en ny serie processorer som kan hamna i Imac Pro som börjar säljas i slutet av året.