Den här veckan har vi testat Kanex Multisync Mini Foldable Travel Keyboard, ett pyttelitet tangentbord för Ipad och Iphone. Betyget hamnar på 7 av 10.

Har du köpt en dator på sistone kan det också vara på sin plats med nya tillbehör. Därför tipsar vi om 8 tuffa fodral som håller nya Macbook Pro extra säker.

Amerikanska myndigheter försvarar Apple efter EU-kommissionens beslut om att företaget ska betala ytterligare 123 miljarder kronor i skatt. Fallet väntas tas upp på nytt nästa år.

Apple har även hamnat i en konflikt med brittiska Imagination Technologies, detta som en följd av att samarbetsavtalet om komponenter till Iphone har sagts upp efter tio år.

Allt mer tyder på att Apple skrotar Touch ID i Iphone 8, detta till förmån för ansiktsigenkänning eller en Iris-skanner. Alternativt hamnar fingeravtrycksläsaren på baksidan.

Tänkte du testa betaversionen av IOS 11 bör du tänka på att vissa appar inte fungerar, däribland Swish. Vill du betala med mobilen bör du alltså hålla fast vid IOS 10 ett tag till.

Avslutningsvis har vi sammanställt en lista med 4 saker du ska göra innan du ger din gamla Iphone till barnen.