Påminnelser som pockar på vår uppmärksamhet, ända tills uppgiften faktiskt klarmarkeras, kan vara ett bra sätt att få saker gjort innan det snart glöms bort igen. Påminnelse-appen Things 3 (som nyligen vann ett Apple Design Award på årets WWDC) har även sedan tidigare haft upprepande påminnelser, men av någon anledning inte överallt i appen.

Funktionen har hittills saknats inuti projekt, men en alldeles färsk uppdatering till version 3.1 löser det problemet. Nu kan appen påminna oss flera gånger, även för en uppgift som ligger inuti ett projekt.

Bästa kom ihåg-app: Här är 4 appar som ersätter Apples Påminnelser

Things 3
Things 3 på Ipad och Iphone. Finns även till Mac.

Uppdateringen till 3.1 är av lite större art, och innehåller förutom upprepande påminnelser också stöd för naturlig skrift för fem nya språk (dock inte svenska), samt en hel del buggfixar. Den som uppdaterar till 3.1 bör se till att uppdatera på alla enheter för att synkroniseringen de emellan ska fungera som tänkt då även molntjänsten Things Cloud uppdaterats.

Sedan tidigare Cultured Code, det tyska företag som utvecklar Things 3, meddelat att stöd för Siri också är på väg i och med höstens släpp av IOS 11. Vi gillar Things 3 så pass mycket att vi gav appen ”Bäst i test” i vårt stora test av påminnelse-appar, men den omväg vi var tvungna att ta via Apples Påminnelser för att kunna använda Siri var lite knölig. Ett problem som dock ska vara löst snart.