Den här veckan har vi testat förhandsversionen av IOS 11 och för Ipad handlar det om den största uppgraderingen hittills. Tyvärr är det inte lika många nyheter för Iphone och Ipod Touch.

Vi har även tagit en närmare titt på de nya modellerna av Ipad Pro och i korthet är de bättre på allt jämfört med föregångarna.

Faktum är att Ipad Pro slår Macbook Pro i flera prestandatester, så det är inte omöjligt att vi får se liknande hårdvara i framtida datorer.

Efter åratal av rykten har Tim Cook till sist bekräftat att Apple utvecklar ett system för självkörande bilar. Däremot kommer företaget inte att bygga egna bilar, åtminstone inte under den närmsta tiden.

Apple har dessutom för avsikt att satsa på fler tv-serier än Planet of the Apps och Carpool Karaoke. Därför har man nu värvat Jamie Erlicht och Zack Van Amburg från Sony Pictures Television.

Enligt en ny undersökning är en stor del av utvecklarna missnöjda med Mac App Store. Som en följd har 30 procent valt att inte sälja sina program via butiken.

Avslutningsvis har vi testat 4 billiga armband till Apple Watch och kan konstatera att det finns mycket pengar att spara på att välja bort Apples originalband.