De senaste åren har Apples World Wide Developers Conference uteslutande handlat om mjukvara. Apple har visat upp nya versioner av Mac OS, IOS, Watch OS och TV OS. Men i år ser det ut som det kan bli ändring på det, och att vi återigen kan få se lite ny hårdvara.

Under den senaste tiden har en lång rad rykten florerat om vad som kan släppas. Här går vi igenom dessa och utvärderar dem utifrån trovärdighet och hur de skulle passa in i Apples planer.

Siri-högtalare

Siri-högtalare

Ett av de hetaste ryktena är också ett av de nyaste. Tills för några veckor sedan hade ingen hört talas om den, men nu är Apples Siri-högtalare på allas läppar. Apple sägs alltså ha utvecklat en Siri-högtalare i stil med Amazon Echo och Google Home.

Önskelista: 7 saker vi vill se i Apples Siri-högtalare

Ryktena gör gällande att Siri-högtalaren kommer ha en design som påminner om Mac Pro. Apple påstås ha testat varianter med kamera och skärm, men den färdiga produkten ska inte ha någotdera.

Analys: Därför kan Apples smarta högtalare också bli den bästa


Ipad Pro 2
Benjamin Geskins konceptbild på nya Ipad Pro.

Ny Ipad Pro

Apple ska enligt rykten släppa en ny Ipad Pro-modell med 10,5-tumsskärm. Tack vare smalare ram påstås den bara bli aningen större än 9,7-tumsmodellen, trots skärmytan. På insidan ska den få en ny A10X-processor och stereohögtalare. En uppdatering av 12,9-tumsmodellen kan också komma samtidigt, så att den får likvärdig prestanda med den nya mindre modellen.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning