Bookbook Ipad 2017 fodral

Twelve South BookBook – justerbar vinkel i ”gammaldags” förpackning

Twelve Souths nu mer eller mindre klassiska fodral som kamouflerar din Ipad och får det att se ut om en gammal bok, finns naturligtvis också till nya Ipad. Det här är i grunden samma modell som för Ipad Air 1 och 2, men Twelve South hävdar att den passar Ipad 2017 perfekt.

Ipadens vinkel kan justeras i 30 grader när den står i landskapsläge, och går dessutom att sätta i ett upphöjt liggande läge, lämpligt för skrivande.

Mer info: Twelve South
Pris: 744 kronor hos Proshop.


Speck nya Ipad skal
Bild: Speck

Speck Balance Folio – justerbar vinkel och skydd för hela Ipad 2017

Speck Stylefolio är ett helt omslutande fodral som skyddar alla delar av Ipad 2017 (men öppningar finns för alla knappar, kontakter, kamera och högtalare). Vinkeln är dessutom justerbar i några olika steg.

Leveranstiden är lite längre än för konkurrenterna just nu, men för den som kan vänta kan det här vara ett bra val till nya Ipad, dessutom till ett rätt bra pris.

Mer info: Speck
Pris: 399 kronor hos Iphonebutiken.


Fyndiq
Bild: Fyndiq

Fyndiq 360 Rotation – billigt och snurrigt med Ipad 2017 på högkant

Det här (väldigt, väldigt billiga) Ipad-fodralet från nätsajten Fyndiq bjuder på skydd för hela paddan, hål för högtalare, kamera och ställbar vinkel i tre steg. Men framför allt; vi kan rotera Ipaden 360 grader för att kunna ställa den på högkant.

Om det lockar är priset 107 kronor, och finns tillgängligt i en mängd olika färger. Det låga priset borgar knappast för någon superkvalitét, men kanske kan det vara värt att testa.

Mer info: Fyndiq
Pris: 107 kronor


Nya Ipad 2017
Bild: Kjell&Co

Linocell Swivel – billigaste stället för både bredden och höjden

När vi inte trodde att det kunde bli billigare, så blev det precis det. Det här fodralet från Linocell är ställbart i flera olika vinklar, och precis som fodralet från Fyndiq kan vi rotera Ipad precis hur vi vill. Perfekt för både landskaps- och porträttläge.

Kjell & Company, som säljer fodralet, nämner bara att den passar Ipad Air men då formen är densamma bör Ipad av 2017-modell fungera lika bra.

Mer info: Kjell & Co
Pris: 100 kronor

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning