Sist du hade sönder en skärm var när din telefon for i backen. Det krävde ett förlängt besök på den lokala krogen med tre dubbelcarbonara för att döva sorgen. Istället för att punga ut pengar på reparationer (har du sett vad Apple tar för att byta glaset på en Ipad?!) och tröstätande ska du istället lägga dem i preventivt syfte på ett tjusigt fodral.

Passar nästan allt

Versavu Classic

Versavu Classic-fodralet för Ipad passar 7:e generationens 10,2-tums, Ipad Air 10,5-tums och 10,5 tums Ipad Pro. En flexibel bricka med förstärkta hörn håller säkert fast din Ipad och kan dessutom rotera 360 grader så du enkelt kan växla läget mellan stående och liggande. Fodralet är även utformat för att ge förbättrat ljud. Du har tillgång till alla portar och kontroller samt kameralinsen. Enligt tillverkaren har fodralet ”militärkvalitet” och skyddar din kära padda från fall upp till fyra meter.

Kostar 362 kronor hos Computer Salg


Släpp loss din inre lemur

Smart fodral

Ett fodral med ett syfte: att skydda din Ipad Pro 10,5. Fodralet är så enkelt att till och med en otränad lemur grejar det. Har funktioner såsom automatisk väckning och avstängning av skärmen samt att den kan vikas och användas som stativ när du tittar på film.

Kostar 99 kronor hos Elgiganten


Enkelt och enkelt

Apple Smart Folio

Apple Smart Folio skyddar såväl framsidan som baksidan av din Ipad Pro 12,9. När du öppnar fodralet väcks den 12,9 tums stora krabaten till liv och när du stänger det dör inte din padda, utan försätts tacksamt nog bara i vila. Tillverkad i polyuretan. Passar 3:e & 4:e generations Ipad Pro 12,9.

Kostar 989 kronor hos Proshop

Smart fodral

Smart Cover

Skydda skärmen på din nya Ipad Pro 10,5-tum med ett snyggt Smart Cover i kvalitetsläder från Apple. Lägger du på locket försätts Ipad i viloläge och det fungerar även som ett ställ med två olika lägen. Smart Cover finns i en rad olika färger som matchar dina andra tillbehör.

Kostar 595 kronor hos Macforum

Tål tuffa tag

Metropolis Rugged Case

Metropolis Rugged Case är tillverkad i hållbart polyuretan för 4:e generationens Ipad Pro och ger dig funktionalitet och skydd i perfekt harmoni. Fodralet har en robust, lågprofildesign för att ge maximalt skydd. Har också en inbyggd hållare för din Apple Pencil och kan dessutom ladda den. Perfekt för den som gillar att trotsa naturen.

Kostar 757 kronor hos Computer Salg

För kidsen

Rosa

Vad sägs om ett rosa fodral med en glad gubbe för din Ipad Pro 10.5? Inte? Men ditt barn kanske vill ha ett. Det här är kvalitativt och skyddande fodral, byggt för att motstå barn. Tillverkad i stötdämpande EVA-material. Armarna på sidan agerar handtag och gör de lättare för barnen att bära med sig och hålla i surfplattan.

Kostar 199 kronor hos Cdon

Släpp loss din inre dansk

Dbramante

Fråga oss inte hur det ska uttalas men Dbramante1928 Copenhagen (!) är ett vikbart fodral tillverkat i handgjort fullnarvskinn för din 7:e generations 10,2 tums Ipad. Enkelt och klassisk design som skyddar din surfplatta. Du kan använda fodralet i porträtt eller horisontellt läge. Locket stängs med hjälp av magneter.

Kostar 519 kronor hos Computer Salg

Utterlåda

Otterbox

Ett fodral med det klingande namnet Otterbox Symmetry Series skapar såväl köplust som roliga associationer. Det här är för dig som har andra generationens Ipad Pro 11 tum. Fodralet är lätt, smidigt och ger ett bra skydd. Fodralets framsida skyddar skärmen och kan vikas till ett ställ i olika vinklar som passar när du till exempel vill skriva eller titta på film. Magneter i locket aktiverar vila och väckning.

Kostar 1 069 kronor hos Apple

Avkodad läder

Decoded

Decoded Leather Foldable Slim Sleeve-fodralet har inte bara ett sjukt krångligt namn utan skyddar även din Ipad med en design i äkta skinn. Det är dessutom enkelt att bära omkring på under hela dagen. Fodralet är vikbart, du kan snabbt justera det beroende på om du vill visa innehållet på din Ipad i liggande läge, stående eller i skrivläge. Tack vare den inbyggda pennhållaren har du alltid din Apple Pencil nära till hands. Värt att tänka på är att läder får en skön patina med tiden.

Kostar 1 090 kronor hos Apple

Apple iPad 9.7" 32GB Pris vid test: 3940 kr.

Bästa pris just nu: 2999 kr