Nyligen lanserades Samsung Galaxy S8 och S8 Plus, två mobiltelefoner som hyllats för bland annat designen och de fantastiska skärmarna. Bland annat gav vi Galaxy S8 högsta möjliga betyg, och S8 Plus strax under full pott. I jämförelse känns Iphone 7 ärligt talat lite gammalmodig, men räkna inte ut Apple riktigt än. I höst släpps nämligen Iphone 8, en mobiltelefon som kan slå Galaxy S8 på flera punkter. I den här artikeln tar vi upp vilka områden som Apple borde satsa på för att ta tillbaka förstaplatsen från Samsung.

Missa inte: Allt om Iphone 8

1. Satsa på en riktigt bra kamera

Samsung har inte gjort särskilt mycket för att förbättra kameran i Galaxy S8, så här finns ett gyllene tillfälle för Apple att rycka åt sig initiativet. Varför inte börja med att lägga till stöd för optisk bildstabilisering även för den andra linsen? Det skulle ge betydligt bättre bild- och zoomkvalitet, något som många användare lär uppskatta.

Kamera

Apple skulle dessutom kunna satsa på en skarpare sensor och större ISO-intervall, något som skulle ge bättre bilder i svagt ljus. Det hade heller inte skadat med fler megapixlar, särskilt som det numera finns gott om lagringsutrymme i mobilerna.