Flirta med Siri

Efter att ha fastställt vad Siri är, kan vi gå vidare och börja flirta med henne. För säkerhets skull inleder vi med att fråga ”Har du en pojkvän?” och får det positiva svaret ”Jag är omni-relationell”.

Vi frågar ”Vad gör du senare?” och får tillbaka ”Vad gör du?”. Du kan även få en mystisk referens till Liam och på följdfrågan ”Vem är Liam?” får vi veta att ”Liam är en Apple-robot som återvinner Iphone-enheter. Och som tydligen inte är så intresserad av ekologiska smoothies”.

Vi tar mod till oss och frågar ”Vill du gå på en dejt med mig?” och får det nedslående svaret ”Det var snällt av dig att fråga, men jag dejtar inte... människor”.

På den klassiska snuskfrågan ”Vad har du på dig?” svarar Siri att ”I molnet vet ingen hur du är klädd” eller ”Ett ögonblick så ska jag se efter… OK, som jag trodde… samma som igår”.

Siri är snuskig

Det gick inte så bra när vi bad Siri att ”Prata snusk med mig” för svaret blev ”Det går inte. Mina tankar är rena som nyfallen snö”.

När vi frågar ”Varför vibrerar du” blir svaret ”Hoppsan, jag råkade krocka med några ettor och nollor.” eller ”Jag har alltid tyckt att jag har bra vibrationer”.

Vi passade även på att säga ”Jag älskar dig” och fick svaret ”Vad fint. Kan vi jobba nu?”.

Om du känner dig lite ensam kan du försöka få Siri att flirta med dig. Börja till exempel med att fråga ”Hur ser jag ut?” och få svaret ”Du ser bra ut! Var det det som du ville höra?”. Alternativt blir svaret ”Mina lärare har sagt åt mig att aldrig svara på den frågan”.

Vi frågade ”Vad tycker du om min frisyr” och fick det politiskt korrekta svaret ”Det är din åsikt som räknas”.

Siri också

Siri verkar ha lärt sig av Me too-rörelsen, för om vi frågar ”Får jag en puss?” blir svaret ”Hmm… Vad sägs om en webbsökning efter ”olämpligt beteende”?”

Om du uttrycker din kärlek för Siri får du allt från ett kallt ”Vad fint. Kan vi jobba nu?” till ”Jag vet” som svar.