Satechi Aluminum Multi-Port Adapter – mesta dockan med flest portar 

Satechis största modell bjuder på flest portar i det här testet, och få personer torde sakna något i den här dockan. Det skulle väl kanske vara om man behöver gamla portar som Firewire eller annat antikt. Här finns två stycken läsare för stort och litet sd-kort, hela tre usb-portar, usb-c samt gigabit ethernet. Allt detta tar plats i en rätt snygg rundad form som minskar risken för att repa andra prylar i väskan. 

Satechi

Som för alla andra Satechi-adaptrar stryps laddningen redan vid 49 watt, vilket är synd. De tre usb-portarna levererar 1A var och kan överföra vår nu flitigt flyttade testfil på respektabla två minuter och sju sekunder.

Vi märker dock att vid användande av en extern skärm kopplad till hdmi-porten kan bilden ibland flimra i några sekunder när vi kopplar från och till dockan från usb-c-porten, något som Satechi också är medvetna om och berättar i liten text på sin hemsida. Det är ingen större fara egentligen, men visst stör det helhetsintrycket en aning. Adaptern är rätt dyr, men så erbjuder den också flest portar.

Läs hela vårt test av Satechi-dockan här!

Fakta: Satechi Aluminum Multi-Port Adapter
Portar: 3x usb typ a, 1x 4k hdmi, 1x minisd-kortläsare, 1x sd-kortläsare, 1x gigabit ethernet, 1x usb typ-c
Stödjer genomladdning: Ja, max 49 watt
Mått: 108 x 51 x 12,7 mm
Vikt: 68 gram
Tillverkare/mer info: Satechi
Pris: 999 kronor hos Lifestylestore.

plus

Flest portar
Ethernet
 

minus

Något dyr
Extern skärm kan flimra ibland
Laddar bara i 49 watt 
 

Betyg: 4 av 5

Satechi Slim Aluminium USB-C Multi-Port Pris vid test: 534 kr.

Bästa pris just nu: 499 kr