Apple gjorde något ovanligt härom veckan och lanserade en ny Iphone-färg, mitt under produktens livscykel. Och dessutom med ett gott syfte, då det rör sig om en Product Red-Iphone. Köper du en sådan doneras en liten del av intäkterna till hiv/aids-forskning.

För den som nu också vill byta ut alla andra trista, svarta eller grå prylar mot något betydligt mer upplivande finns hjälpen precis här. Här är sju prylar som matchar röda Iphone 7 och 7 Plus (sex av dem gör extra mycket gott för världen).

Beats

1. Beats Solo3 Wireless Product Red – matchande ljud som gör gott 

Det här är så klart ett alldeles givet komplement till din nya röda, Iphone 7. Och de här lurarna råkar inte bara vara röda, de är också en del av Product Red. Precis som med röda Iphone 7 går alltså en del av vinsten till The Global Fund som bland annat finansierar aids-forskning.

Färgen har inte riktigt samma metallskimmer som på den röda Iphone 7, men nog är det otvivelaktigt rött alltid. Det är fortfarande ganska mycket Beats över ljudbilden, men mindre bastungt nu för tiden. Beats har blivit bättre, helt enkelt. Till fördelarna hör också 40 timmars batteritid, och snabbkoppling till Iphone med Apple W1-chipet.

Pris: 2 990 kronor
Mer info: Apple Store