Vi har testat Hyperdrive, ett tillbehör som lägger till portarna som saknas i nya Macbook Pro. Betyget blir högt, närmare bestämt 8 av 10.

Det står nu klart att Apple planerar att släppa nya modeller av Ipad inom kort. Spår av enheterna har nämligen upptäckts av Fiksu, ett företag som samlar in data från mobila enheter.

Även en ny modell av Apple TV är på gång. Modellen har beteckningen Apple TV 6,2, men vilka nyheter det blir tal om är för tidigt att säga.

En amerikansk analytiker hävdar att Apple säljer flera av sina produkter till underpris, något som i förstone låter som ett tidigt aprilskämt. Men faktum är att både Apple Watch och Airpods har ett lägre pris än motsvarande produkter från andra tillverkare.

Intresset för att skapa tillägg till Meddelanden har avtagit på sistone, rapporterar analysföretaget Sensor Tower. Vad det beror på är emellertid oklart.

Från den årliga tävlingen Pwn2Own rapporteras att hackare har upptäckt ett antal säkerhetshål i Safari. Dessutom har man lyckats hacka Touch Bar.

Avslutningsvis har vi tipsat om 8 Homekit-prylar du kan skaffa redan i dag.