Iphone-kameran har genomgått drastiska förbättringar de senaste åren, men den inbyggda blixten är fortfarande ingen match för hederligt, externt ljus. Lumee Duo är ett skal för Iphone 7 och Iphone 7 Plus som tillhandahåller just detta, Det ljusframbringande skalet kan köpas i svart, guld eller rosa guld och har två inbyggda led-remsor + en dimmerswitch på baksidan. På framsidan sitter skalet fast med hjälp av gummerade kanter.

Med en färgtemperatur på 3 600 kelvin är led-lamporna mycket ljusare och varmare än Iphones egen. Ett tryck på baksidesknappen ger dig 2 000 lux för selfiekameran där fram, och ett andra tryck bjussar på 2 600 lux på baksidan – du kan bara använda ett alternativ åt gången. Initialt möts du av en ljusstyrka som verkligen kan sticka i ögonen, men det går att dra ned ljusstyrkan genom att hålla ned sagda knapp.

Lumee Duo

Otroligt bökigt

Lumee Duo får sin kraft från ett omladdningsbart litiumjonbatteri av ospecifierad storlek. Detta är inbyggt i skalet, vilket gör det ganska otympligt. Du tvingas lägga på mer än en halv centimeter i tjocklek och den extra vikten är inte heller omärkbar när du fäster skalet på en Iphone och försöker ha den i byxfickan.

Vi älskar verkligen det diffusa Duo-ljuset i våra foton och videoklipp, men skalet sitter otroligt tajt mot telefonen och kan vara svårt att ta bort när det väl sitter på plats. Det är inte ett idealt tillbehör för dig som byter skal ofta. Använder du Lumee konstant räcker batteriet, enligt Apples specifikationer, i 30-40 minuter, men vi har fått till dubbelt så långa användningssessioner.

Omdöme:

Lumee Duo gör underverk med Iphones bilder och videoklipp, men nackdelen är att det otympliga skalet är frustrerande svårt att ta bort.

Fakta: Lumee Duo

Funktion: Led-försett fotoskal till Iphone 7 och Iphone 7 Plus.
Tillverkare: Lumee
Pris: 779 kronor hos Apple

Betyg: 4 av 5