Artwizz Clear Clip – hårt skal skyddar hela Macen 

Artwizz hårda skal till Macbook Pro består av två delar som klickas fast på både över- och undersida av Macbook Pro. På undersidan sitter fyra gummifötter som håller datorn på plats på skrivbordet. Fötterna är några millimeter högre än datorns egna, troligen för att datorn ska få tillräckligt med luftcirkulation även med skalet på. Det gör att datorn blir lite högre när den står på ett bord, vilket inte är helt bekvämt när vi skriver på datorn. En aning störande, men hellre det än för dålig luftcirkulation. 
 

Everki

I övrigt är själva skalet väldigt tunt, det bygger bara på ett par millimeter runt om datorn, och går fortfarande in i de flesta andra fodral och väskor. Plasten är transparent med en fullt acceptabel kvalitetskänsla och ger naturligtvis tillgång till alla portar, och har hål för ventilationsgallren på datorns undersida. Den glatta plasten är dock aningen repkänslig.

Bra köpEtt hårt skal kan vara ett bra köp för den som vill ha det mest heltäckande skyddet för sin dator, även när vi har tagit ut datorn ur väskan och använder den. Det här är utan tvekan ett bra, och inte alltför dyrt, val.

Namn: Artwizz Clear Clip
Typ: Hårt skal för över och undersida, finns till 13 och 15 tums Macbook Pro 2016. 
Mer information: Artwizz
Pris: 388 kronor 

plus

Närmast heltäckande skydd.
Sitter bra.
 

minus

Något repkänslig.

Betyg: 4 av 5