Everki Contempro Sleeve – bäst skydd och flest fack

Everkis fodral är mer av en väska, och upplevs robust med sitt slitstarka tyg och bärhandtag på sidorna. På insidan finns minnesskum och en ganska kraftig konstruktion i kanterna som ska skydda mot stötar. Den här väskan ger det klart bästa skyddet i det här testet. Väskan har dessutom begränsad livstidsgaranti. 

Everki

En ficka med dragkedja finns på framsidan för lite extra pinaler och småprylar, med hållare för pennor och liknande. På andra sidan finns även ett öppet fack för papper eller liknande.

Contempro finns i tre modeller för 11-tumsdator, 13 tum samt 15 tum, men ingen av dem är formsydda specifikt efter Macbook Pro 2016. En 2016-Macbook ryms ledigt med gott om utrymme till laddare och adapter, men utan att det känns som att de nya tunnare datorerna försvinner i väskan. Contempro är inte lika elegant som Mujjo, men betydligt mer praktiskt. Det enda vi saknar är ett par öglor för att också kunna använda det som en axelväska.

Everki
En udda men rolig detalj: Väskan har ett fönster där vi kan placera olika bilder (som följer med) för att förändra väskans utseende.

Bra köpNamn: Everki Contempro Sleeve
Typ: Fodral med bärhandtag och två extra fickor, stängs med dragkedja.
Mer information: Everki
Pris: 339-449 kronor beroende på modell 
 

plus

Flera fickor.
Bäst skydd.
 

minus

Saknar rem för att bära på axeln.
 

Betyg: 4 av 5