Omdöme

Bra köpDuet Display tycker vi är ett givet köp, även om du inte lockas av Touch bar-funktionaliteten. Intressant nog är det här också det enklaste sättet att prova på pekskärm i Mac OS, om det skulle locka.

Duet display är en smart lösning för att enkelt få två skärmar till Macen, och det är en lösning som faktiskt ryms i datorväskan. Perfekt för resan eller det mobila kontoret. Priset har stigit sedan Duet först lanserades. Då kostade det 75 kronor, nu är fullpriset uppe i runt 200 kronor. I skrivande stund är dock programmet prissänkt till 109 kronor. Ett kap, och det är faktiskt värt även de 200 kronorna det vanligtvis kostar – kort sagt en billig, enkel och praktisk lösning för att öka skrivbordsytan på Macen om du redan har en Ipad.

Fakta: Duet Display
Funktion: Program som gör det möjligt att använda Ipad eller Iphone som skärm till Mac OS. Ger numera även möjlighet att använda Touch bar. 
Testad version: Mac: 1.6.3.6. IOS: 1.3.7
Systemkrav: Mac OS 10.9 eller senare (10.12.2 eller senare för Touch Bar). IOS 7 eller senare, både Ipad och Iphone. Windows 7 eller senare.
Pris: 109 kronor i App Store
Mer info: Duet Display

plus

Tillräckliga prestanda
Touch bar
Enkelt och praktiskt sätt att ta med sig en extra skärm
 

minus

Fortfarande något krävande prestandamässigt

Betyg: 4 av 5

Apple iPad Air 2 32GB Pris vid test: 4021 kr.

Bästa pris just nu: 5590 kr