Fler hörlurstester:


Många köper av farten även Apples hörlurar till sin Iphone. Men det finns gott om alternativ där ute. Vissa har en bättre passform eller sitter bättre fast för träningsrundan. En del ser betydligt tuffare ut än de vita avskalade Airpods. Vissa har funktioner som inte ens fiffiga Apple kommit på. Men framför allt finns det alternativ med en beskedligare prislapp för dig som tappar hörlurar med jämna mellanrum. Här är åtta modeller vi har testat de senaste månaderna.

Världens minsta true wireless-lurar

Earin A-3
Foto: Earin

Earin är åter pionjärer när det gäller helt true wireless-hörlurar, denna gång med de minsta på marknaden. Earin A-3 är fulla av fiffig teknik, som att automatiskt känna av i vilket öra de sitter. Nackdelarna är att de inte passar alla, att hanteringen blir lidande och att batteritiden inte håller måttet. Det känns som att Earin A-3 skulle behöva en runda till i labbet, men de är fullmatade av kul teknik.

Pris: 2 495 kronor hos Earin
Läs hela testet av Earin A-3

Bra ljud och brusreducering

Philips TAT8505
Foto: Philips

Philips TAT8505 skiljer sig utseendemässigt från de flesta andra true wireless-hörlurar vi testat. Brusreduceringen fungerar för övrigt mycket bra, så bra som det går att önska av ett par true wireless-hörlurar. Ljudet är även det väldigt bra. Det är kraftfullt och fylligt i alla register, med en (för att vara ett par true wireless-lurar) riktigt tung bas och bra volym.

Pris: 1 490 kronor hos Netonnet
Läs hela testet av Philips TAT8505

Rock'n'roll-designade hörlurar

Marshall Mode II
Foto: Marshall Headphones

Marshall Mode II är deras första helt trådlösa in ear-modell. Sett till ljudprestanda och utseende finns mindre att anmärka på, men med tanke på vissa funktionsmässiga brister och att aktiv brusreducering saknas känns prislappen väl saftigt. Tillhör du inte skaran av märkestrogna hardcore-fans, som utan att blinka är villiga att betala även för det ”statement” som varumärket faktiskt förmedlar, finns mer prisvärda alternativ.

Pris: 1 995 kronor hos Marshall Headphones
Läs hela testet av Marshall Mode II

Prisvärda lurar med förvånansvärt bra ljud

1More Pistonbuds
Foto: 1More

1More Pistonbuds har en mycket låg prislapp och ett förvånansvärt bra ljud, både vid musiklyssnande och telefonsamtal. Ljudet är kraftfullt och fylligt i alla register, med en överraskande bra bas. Visserligen inte lika rent och krispigt som hos dyrare lurar. Men tyvärr drar ett antal brister ned betyget, som exempelvis begränsade touchkontroller och avsaknad av brusreducering.

Pris: Från 348 kronor på Prisjakt
Läs hela testet av 1More Pistonbuds

True wireless med övertygande brusreducering

Jabra Elite 85t
Foto: Jabra

Jabra Elite 85t är en logisk uppföljare till tidigare modeller. Förutom att de är bättre än föregångarna på i stort sett allt har de dessutom begåvats med aktiv brusreducering som övertygar. Samtalsljudet är hårresande bra och batteritiden, upp till sju timmars oavbruten uppspelning, räcker för de flesta. Men sett till konkurrensen och jämförbara modeller känns priset aningen högt.

Pris: 2 390 kronor hos HiFi Klubben
Läs hela testet av Jabra Elite 85t

Hörlurar med bra ljud för både musik och samtal

Jays T-Seven True Wireless
Foto: Jays

Jays T-Seven True Wireless har ett bra ljud och fungerar lika bra för telefonsamtal som för musiklyssnande. De sitter skönt i öronen och har bra touchkontroller. I mångt och mycket är Jays T-Seven alltså förbättrade jämfört med F-Five, där den aktiva brusreduceringen är den stora skillnaden. Den aktiva brusreduceringen imponerar dock inte och priset är väl högt med tanke på vad man får för pengarna.

Pris: 990 kronor hos Webhallen
Läs hela testet av Jays T-Seven True Wireless

Imponerande aktiv brusreducering

Bose Quietcomfort Earbud
Foto: Bose

Har du siktet inställt på ett par välsittande och bekväma true wireless-hörlurar som förutom bra passform och snygg design levererar ljud i toppklass och inte minst en aktiv brusreducering i världsklass kan du sluta leta nu. Ljudmässigt presterar de som förväntat – klart, detaljerat och med stor närvaro oavsett musikgenre eller volymstyrka. Bose QuietComfort har ett par mindre brister men dessa får i sammanhanget anses vara petitesser.

Pris: Från 2 770 kronor på Prisjakt
Läs hela testet av Bose Quietcomfort Earbud

Snygga och sköna true wireless-hörlurar

Happy Plugs Air 1 ANC
Foto: Happy Plugs

Snygga och sköna true wireless-hörlurar

Air 1 ANC bjuder på en riktigt trevlig lyssnarupplevelse, är snygga, komfortabla och användarvänliga. De presterar även klart godkänt inom området brusreducering även om det är en bit kvar till klassledarna. Men Happy Plugs får fortfarande anses vara något av en utmanare och relativt okända. Detta i kombination med totalt avsaknad av IP-klassificering, tillhörande app, mer avancerade funktioner och inställningsmöjligheter gör att priset känns väl saftigt.

Pris: Från 929 kronor på Prisjakt
Läs hela testet av Happy Plugs Air 1 ANC