Reflect Aware är lurar av typen in-ear och kommer endast med Lightning-kontakt, vilket gör de till ett givet val för Iphone 7-ägare (och lite mindre givet för alla andra).

Det ska sägas direkt att Reflect Aware har ett tydligt fokus på sport och träning. Örontopparna är utbytbara och kommer i tre olika storlekar, så de allra flesta bör kunna hitta en lämplig passform för det egna örat. Och lurarna sitter verkligen kvar i öronen, såklart helt nödvändigt för att kunna fungera under träningen.

Läs också! Här är bästa hörlurarna: Stort test av 19 modeller – fyra får full pott

Reflect Aware är svettåliga och bör även stå emot ett lättare regn utan problem. En finurlig detalj är att sladden reflekterar ljus (därav namnet), så joggningturen i mörkret blir lite säkrare.

En fråga den potentiella köparen bär ställa sig är om man verkligen vill ha sladd på sina träningslurar. Det är inte jättekul, vare sig på joggingturen, eller på gymmet att fastna på sin sladd. Turligt nog är den här sladden relativt trasselfri.

JBL

Hyfsad brusreducering i flera steg

Brusreducering är något vi allt oftare ser på stora over ear-lurar, men sällan på in ear-lurar (Bose Quietcomfort 20 är ett sällsynt exempel). De här lurarna har alltså just det, och det är en brusreducering som kan justeras i tre steg – antingen via JBL-appen eller via fjärrkontrollen som sitter på sladden.