Decoded Leather Back Cover – Kvalitetskänsla på topp, men lögnaktiga produktbilder

Här kommer ett riktigt elegant läderskal från nederländska Decoded. Kvalitetskänslan är nästan oslagbar med riktigt mjukt och fint läder som ligger skönt i handen (bra grepp!). Räkna dock med att lädret blir slitet med tiden (vilket å andra sidan kan vara rätt snyggt). Även insidan är fin, och klädd i ett kontrasterande mjukt tyg. Stiligt värre.

Decoded

Några nackdelar finns dock att ta hänsyn till. Volym- och sidoknappen är inte så väl markerade och kan vara svåra att hitta om vi inte tittar på telefonen. Skalet skyddar inte nedersidan av telefonen på samma sätt som många andra skal gör, och hålet för kameran är märkligt nog inte symmetriskt utskuret för kameran.

På produktbilderna ser allt ut som det ska, men det gör det verkligen inte på vårt exemplar (och ja, vi dubbelkollar flera gånger att vi verkligen satt in telefonen på rätt sätt). Synd på ett annars fint skal. Problemet är att det ska passa alla Iphone Plus-modeller, även Iphone 6 Plus. Därför hamnar kameran lite dumt på vår Iphone 7 Plus. Trist, och produktbilderna ljuger om hur det ser ut i verkligheten.

Decoded
Inte så snyggt...

Placerar vi skalet på ett bord ligger det inte heller helt plant på grund av sömmarna, men det må vara en mindre detalj. Priset är inte särskilt högt för den överlag goda kvalitetskänslan. Kan vi stå ut med ett något sämre skydd än konkurrenterna (och ett kamerahål som lever sitt eget liv) är det ett bra köp. Men skalets främsta egenskap är känslan och utseendet, inte något annat.

Namn: Decoded Leather Back Cover
Mer information: Decoded
Pris: 290 kronor hos Dustin. Plus-modeller: 290 kronor hos Dustin.

plus

Kvalitetskänslan
Priset
 

minus

Något sämre skydd
Kamerahålet inte centrerat runt kameran
 

Betyg: 3 av 5