Twelve South Bookbook – klumpigt, och inte så kul längre

Hur kul är det egentligen att gå runt med en liten fejkad läderbok att ha din Iphone i? Det är frågan du måste ställa dig om du är nyfiken på Twelve Souths numera klassiska bokfodral. Visst var det kul när det först kom till Macbook, men är det fortfarande lika kul?

Bookbook

Twelve South Bookbook finns till Iphone 7 och 7 Plus, och kan du stå ut med att ha en visserligen liten men några millimeter tjock bok i fickan är det i övrigt ett hyfsat plånboksfodral. Några kreditkort ryms här, och vi kan med ett drag åt sidan, och sedan ett drag uppåt plocka loss ett inre Iphone-skal när det börjar bli jobbigt att ha en hel bok runt vår Iphone.

Drar vi det inre skalet ytterligare ett steg åt vänster innan vi drar det uppåt kan vi ställa telefonen i ett landskapsläge, perfekt om vi ska kolla på video eller har ett extern tangentbord till telefonen. Det är dock lite krångligt att hitta de här två olika lägena och när någon ringer till oss hinner vi inte plocka loss mobilen. En manual följer med skalet, vilket kanske säger en del…

Bookbook

Bookbook luktar mycket läder och håller fin kvalitet. Lädret lär bli repigt och få märken efter ett tag, men det kan å andra sidan bidra till en fin, sliten känsla. Men undvik vatten, lädret tål inte väta och måste torkas av om du haft det ute i regn eller snö.

Namn: Twelve South Bookbook
Mer information: Twelve South
Pris: 549 kronor hos Webhallen. Plus-modeller: 549 kronor hos Dustinhome.

plus

Plånbok, ställ och skal i ett
 

minus

Dyrt
Klumpigt 
 

Betyg: 3 av 5