Supertunt, men inte farligt dyrt – Krusell Bohus Slim Cover

För att slippa bygga på några millimeter runtom våra numera stora telefoner kan det vara skönt med ett skal som erbjuder bra skydd utan att vara så förskräckligt stort. Hela grejen med det här skalet är att det är tunt – endast 0,3 millimeter. Och vi gillar det. Det känns verkligen inte som att det här skalet bygger på någonting storleksmässigt. Samtidigt är ytan lagom greppvänlig utan att det för den sakens skull är några som helst problem att låta Iphonen glida ned i fickan.

Krusell

Krusells skal ger ett bra skydd vid normal användning. Runt kameran på baksidan ligger en liten skyddande list som precis gör att kameran inte tar i bordet om du lägger Iphonen på rygg. Och även telefonens framsida skyddas av skalets kanter om du lägger den med skärmen nedåt mot en hård yta.

Bra köpVolymreglagen går enkelt att sköta, liksom på/av-knappen. Mute-knappen på vänster sida är dock inte lika lättmanövrerad med det här skalet, här behöver du använda naglarna.

Krusells slim cover-skal är inte supersnyggt men vi tycker att färgen matchar guldversionen av Iphone 7 plus ganska bra. Det skyddar din telefon helt okej till en billig peng så överlag är vi riktigt nöjda. Rekommenderas!

Namn:Krusell Bohus Slim Cover Iphone 7/8/Plus
Mer information: Krusell
Pris: 100 kronor hos Kjell och Company. Plus-modeller: 135 kronor hos Dustin.

plus

Billigt
Tunt och lagom friktion i ytan

minus

Inte toppkvalitet
Muteknappen blir lite svåråtkomlig

Betyg: 4 av 5