Iphone X

Iphone X – Världens bästa Iphone

Så blev det dags. En månad efter ”åttorna” kom till slut jubileumstelefonen med det lite mystiska namnet Iphone X (tio skulle det uttalas).

Och visst är det är en fantastisk telefon på nästan alla sätt. Skärmen beskrev vi som nästan overklig, prestandan oslagbar, batteritiden klart godkänd (inte en självklarhet bland äldre Iphone-modeller), kamerorna i toppklass och gesterna som ersatte hemknappen erbjöd ett mycket snabbare sätt att navigera i IOS. Vi saknade knappen inte ett dugg.

Face ID hade ett par barnsjukdomar, som att vi måste hålla telefonen någorlunda upprätt (att låsa upp på ett bord är svårare numera) och är inte på alla sätt bättre än Touch ID, men det fungerar tillräckligt bra för att vi inte ska sakna det gamla.

Läs mer! Långtidstest av Iphone X: Så står sig Apples bästa

Iphone X var en total fullträff. Ett ordentligt, efterlängtat och värdigt kliv framåt för den tioårsjubilerande Iphone. Det höga priset var det enda som höll oss från att ge telefonen en tia i betyg när vi testade den. Kanske var det snålt av oss, det är nämligen ingen tvekan om vilken modell som är den bästa Iphone någonsin.

Iphone X (64 GB)
Pris: 10 758 kronor hos Netonnet. 11 495 kronor hos Apple.
Se vilka operatörer som har bäst pris på Iphone X här!

Betyg 9 av 10Betyg 9 av 10