5. Rensa bland dina meddelanden

Om du vill ha lite mer ordning på Meddelanden kan du ställa in appen att automatiskt rensa gamla meddelanden (inklusive bilagor). I Inställningar -> Meddelanden -> Behåll meddelanden kan du välja Permanent (förval), 1 år eller 30 dagar. Om du väljer 30 dagar och istället börjar ha som vana att spara bilagor som faktiskt är viktiga till Bilder istället kan du spara rejält med utrymme.

Rensa meddelanden