10. Slå av Min Bildström

Om du har Bildström aktiverat ser du bilder som du har tagit på din Iphone eller Ipad även på dina andra Apple-prylar. Dessa bilder är visserligen inte i full upplösning, men de tar fortfarande upp en del utrymme. Därför kan det vara på sin plats att stänga av Bildström genom att bege sig till Inställningar -> Bilder och avmarkera alternativet Min Bildström.

Min Bildström

Ångrar du dig är det bara att aktivera Min Bildström på nytt, vilket du gör genom att dra reglaget så att det blir grönt igen.