Goose VPN – nederländsk streaming-uppstickare

Denna nederländska uppstickare fokuserar på enklast möjliga användande, för att erbjuda konsumenter ett enkelt sätt att ta del av strömmat material från hela världen, oavsett var vi befinner oss.

Goose VPN – holländsk streaming-uppstickare

Inställningsmöjligheterna är färre och Goose VPN kommunicerar inte tydligt hur många servrar som erbjuds, utan säger bara att de finns i mer än 25 länder.

Vissa servrar är uppmärkta för att vara anpassade för streaming. Vi får dock rejält låga hastigheter även från dessa – som bäst 40 procent av vår ursprungliga hastighet, men ofta lägre – och i övrigt ingen information om vilka servrar som är bäst ur hastighetssynpunkt.

Goose erbjuder en 30 dagar lång gratis provperiod och alla abonnemang är numera obegränsade. Tidigare fanns ett lågprisval med begränsad datamängd, men det är borta. Priserna är okej, men i övrigt är detta ett bottennapp.

Särskilt som Goose får lägst omdöme hos That One Privacy Guy i detta test. Tjänsten lovar att inte logga någon data, men får rött ljus på tre områden, bland annat teknisk säkerhet.

Fakta: Goose VPN

Testad: November 2018. 
Kontakt: Goosevpn.com.
Fakta och mätresultat: Okänt antal servrar i mer än 25 länder. 5,9 mbit/s. 157 ms. 
Systemkrav Mac OS-klient: Ej angivet.
Övrigt: 24/7-support. Kill switch.
Pris: 30 dagars gratis provperiod finns tillgänglig. 9,99 euro/mån (cirka 110 kronor) för en månad. 4,99 euro/mån (cirka 50 kronor) i månaden för 12 månader. 1,80 euro/mån (cirka 18 kr) i månaden i fem år. 

Ladda ner Goose vpn här!

plus

Bra priser vid längre abonnemang.
Obegränsat antal enheter.

minus

Färre servrar än konkurrenterna.
Låg hastighet.
Lägre integritetsbetyg.

Betyg 1 av 5