Private VPN för Mac – lågt pris, med streamingstöd

Precis som Mullvad och OVPN hör Private VPN hemma i Sverige och lyder under svenska datalagar. Tyvärr är Private VPN inte bedömd av That one privacy guy så där saknar vi dessvärre ett betyg, men vi kan konstatera att tjänsten säger sig följa en strikt antiloggnings-policy. Ingen trafik ska övervakas och ingen personligt identifierbar person sparas.

Men Mullvad och Opvn är ännu snålare med informationsinsamlingen. Och Private VPN kunde gärna ha en mer lättåtkomlig integritetspolicy.

Test Private VPN för Mac

Tjänsten hör till de mindre i gänget med 100 servrar i 62 länder. Private VPN skriver tydligt på sin hemsida att de stödjer både amerikanska Netflix och brittiska Iplayer. Det fungerar när vi testar, men skulle det sluta fungera finns i alla fall en 30 dagar lång pengarna tillbaka-garanti att nyttja.

Mac-klienten behöver en del förbättringar. Vi skulle gärna se automatiska alternativ för att välja den bästa servern för stunden, liksom en guidning till vilka servrar som är bäst för streaming.

Priserna är föredömligt låga, men hastigheterna sådär. Vi behåller runt 50 procent på svenska servrar medan det går långsammare på utländska, här behåller vi 25 procent.

Låga priser och uttalat streamingstöd talar för Private VPN, men det finns andra (lite dyrare) tjänster som har en tydligare integritetspolicy och ännu bättre hastigheter.

Läs utförligt test av Private VPN

Fakta: Private VPN

Testad: April 2019.
Kontakt: Private VPN.
Fakta och mätresultat: 100 servrar i 62 länder. 14 mbit/s. 125 ms. (Snitt av svenska och utländska servrar).
Systemkrav Mac OS-klient: Ingen uppgift.
Övrigt: 30 dagars pengarna tillbaka-garanti, kryptering, p2p-stöd, 24/7-support. Upp till sex samtidiga anslutningar per konto.
Pris: 100 kronor i månaden för en månad, eller 58,33 kronor i månaden i tre månader, eller cirka 23,75 kronor i månaden i 24 månader. Upp till sex enheter för alla abonnemang.

Ladda ned Private VPN här!

plus

Lågt pris.
Streamingstöd. 
Sex samtidiga anslutningar

minus

Mac-klienten behöver en del förbättringar.
Hastigheterna imponerar inte.

Betyg: 3 av 5