Genomtänkt och smidig – Leef Ibridge 32GB

Skruvad usb-pinne med Thunderboltutgång
Ser konstig ut men fungerar riktigt bra när den är ikopplad.

Med Leefs Ibridge får du i praktiken en usb-pinne som även fungerar med din Ipryl. Du kan alltså använda den för att väldigt enkelt flytta filer från din dator till telefonen och tvärtom. Kanon om du snabbt vill får med dig en hög större dokument och inte vill vänta på Icloud.

Enheten är genomtänkt. Den väger nära nog ingenting och även om formen känns lite märklig till en början inser du hur smart den är när du pluggat i den. Pinnen försvinner in bakom telefonen och stör förvånansvärt lite. I alla fall om du är skallös eller har ett relativt tunt skal.

Men det bästa av allt är appen. Den är föredömligt enkel och ger dig möjligheten att ta foton direkt till kortet, titta på media och – bäst av allt – flytta över filer. Det sistnämnda är fantastiskt. Med en handfull klick kan du tanka över dina bilder till Ibriden och rensa upp utrymmet på telefonen.

Den här pinnen är riktigt bra. Bortsett det relativt höga priset är enda allvarliga problemet att datorkontakten bara är usb 2. Med nyare version 3 skulle det gå mycket snabbare att föra över filer.

Fakta: Leef Ibridge 32GBBra köp

Tillverkare: Leef
Pris: Runt 700 kronor
Mer info: Leef

plus

Otroligt smidig.

minus

Saknar stöd för usb 3.

Betyg 8 av 10Betyg 8 av 10