Alienware som är kända för sina högpresterande PC för kräsna datorspelare är på gång med en allt–i–ett–dator. Area 51 5400 som släpps i sommar har lånat form och principiell uppbyggnad från Apples iMac. Utseendet är dock mer likt en vanlig platt TV med en svart till gråsvart ram och kontrastglas. Det trådlösa tangentbordet med inbyggd touchpad går att skjuta in under datorn när det inte används.

Liksom för iMac är moderkortet monterat bakom skärmen. Intel Core Duo och trådlösa anslutningar via 802.11a, b och g samt Bluetooth är samma upplägg som för iMac. Inbyggd webbkamera, mikrofon och högtalare är även de standard.

Area 51 5400 erbjuder några saker som iMac saknar. Det går att få inbyggd TV–mottagare med HDMI–utgång. En ExpressCard–anslutning är standard. Dessutom är den semiportabel med inbyggt handtag och möjlighet till batteridrift i upp till två timmar. Datorn är uppbyggd kring Intels Viiv–plattform och har stöd för Windows XP 2005 Media Center Edition.

En stor nackdel med denna till synes kompetenta dator är självklart att den är begränsad till att köra Windows, och möjligen Linux som enda operativsystem. Vill du använda det mest moderna och kreativitetshöjande operativsystemet (Mac OS X) så är det iMac och dess kusiner som gäller, vilka förövrigt dessutom kan köra Windows och Linux.