Många av Apples mobiler från tidigare år börjar vid de här laget få lite kortare batteritid än vid köptillfället. Med ett batteriskal förlänger du batteritiden enkelt, samtidigt osm du skyddar telefonen. Här listar vi kombinerade Iphone skal och powerbanks till Iphone 7, 7 Plus, 8 och 8 Plus.

Extra sim-kort Iphone skal

Extra sim-kort

Ett funktion som kan komma väl till pass för den som till exempel reser mycket är möjligheten att ha dubbla simkort i sin mobil. Apple har dock aldrig byggt in den här möjligheten på någon av sina Iphone-modeller. Nu kan du lösa det och samtidigt förlänga batteriets livslängd med detta skal!

Smart Icase
Kapacitet
: 1 800 m Ah
Tillgängligt till: Iphone 7/8
Pris: 679 kronor hos CDON.


Mophie juice pack

Poppis skal från Mophie

Mophies populära batteriskal finns såklart även till Iphone 7 och 8. När du laddar mobilet med skalet på prioriteras din Iphone först och sedan skalet. Skalet kan även användas i standby-läge så att du kan välja när du ska utnyttja extrabatteriet.

Mophie juice pack till IPhone 8/7/Plus
Kapacitet
: 1 800 m Ah
Tillgängligt till: Iphone 7/8/Plus
Pris: 990 kronor hos Apple.


Batteriskal Billigt Iphone 7 8 Plus

Billigt men kraftfullt

Vem säger att det måste kosta skjortan att ha fullt batteri? Det här skalet kostar bara ett par hundralappar trots sitt relativt stora batteri.

Batteriskal / Batterifodral iPhone 8 / 7 - 5200mAh
Kapacitet: 3000mAh / 11.1 wh
Tillgängligt till: Iphone 7 Plus/Iphone 8 Plus
Pris: 199 kronor hos Coolstuff.


Batteriskal Iphone 7 8 Plus

Tjusigt skal med stort batteri

Medan de flesta andra skal i den här listan har runt runt 2 000 m Ah har det här skalet hela 10 000 mAh. Inte nog med det, det har dessutom en inbyggd stödpinne för till exempel filmvisning eller videosamtal. Finns i vitt, svart, guld och roséguld.

Batteriskal / Batterifodral iPhone 8 / 7 - 5200mAh
Kapacitet: 10 000 m Ah
Tillgängligt till: Iphone 7/8/Plus
Pris: 499 kronor hos CDON (köp till Plus-modellerna här).