Trytande mobilbatteri kan gå de flesta på nerverna. Som tur är finns det numera massor av skal och fodral på marknaden som dessutom kan användas som powerbank till din mobil. Här listar vi batteriskal som fungerar till Iphone X, XS och XS Max.

Smart battery case

Apples egna skal

Apple har gett ut sitt eget alternativ till batteriskal till sina senaste mobilmodeller. Det här skalet kan laddas upp antingen via en lightningsladd eller trådlöst med qi-laddning. Smart Battery Case finns att köpa i svart eller vitt utförande. Läs allt om Apples Smart Battery Case i vår artikel här!

Apple Smart Battery Case
Kapacitet: 1,369 mAh/10,1Wh
Tillgängligt till: Iphone XS/XS Max/XR
Pris: 1 595 kronor hos Apple.


Batteriskal Iphone XS Max

Både snyggt och praktiskt

Bara för att ditt skal dessutom extraknäcker som powerbank betyder det inte att du ska behöva stå ut med en ful Iphone. Det här skalet finns i massor av olika färger som svart, beige och blått med schyssta gulddetaljer.

Electroplated Iphone XS Max Batteriskal
Kapacitet: 5 000 mAh
Tillgängligt till: Iphone XS Max
Pris: 357 kronor hos Mytrendyphone.


Batteriskal Iphone X

Diskret men kraftfullt

För dig som vill ha ett skal som inte skriker i onödan. Det här batteriskalet har ett inbyggt ställ för till exempel videovisning och kommer med hela 4 000 Mah. Finns i svart, guld och roséutförande.

Iphone X Exlusivt Stöttåligt Batteriskal Titan, Svart
Kapacitet: 4 000 mAh
Tillgängligt till: Iphone X.
Pris: 489 kronor hos CDON.


Mophie Juice Pack Air

Mer juice till luren

Mophie har länge varit en av de stora spelarna när det kommer till Iphoneskal från en tredjepart. Deras Juice Pack Air har släppts till många av de tidigare Iphone-modellerna, och finns numera även till Iphone X och XS. Förutom batteri kommer skalet även med led-lampa som visar laddningsstatus samt qi-kompatibilitet.

Mophie Juice Pack Air Iphone X Batteriskal
Kapacitet: 1 720 mAh
Tillgängligt till: Iphone X
Pris: 963 kronor hos MytrendyPhone.


Batteriskal Iphone XR

Magnetiskt skal med avtagbart batteri

Vill du själv kunna bestämma vilka dagar du vill ha ett vanligt skal och när du behöver lite extra energi? Det här magnetiska skalet låter dig fästa och ta av extrabatteriet efter behov. Eftersom skalet är magnetiskt går det dessutom utmärkt att använda på fästen och ställ i till exempel bilen. Och så får du täcka din Iphone i kolfibermönster, bara en sådan sak.

Momax Q.Power Pack Iphone XR Magnetisk Trådlös Batteri Skal - Kolfiber
Kapacitet: 5 000 mAh
Tillgängligt till: Iphone XR
Pris: 522 kronor hos MytrendyPhone.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning