Läckta bilder som indikerar hur nästa Iphone blir har vi sett förut, men när de flesta bilder har visat skal till påstådda modeller av Iphone 7 avslöjar dessa bilder hur chassit till Iphone 7 kan komma att se ut. Det är den franska sidan Nowhereelse.fr som presenterat bilderna.

Bilderna visar baksidan på en påstådd 4,7-tumsmodell av Iphone 7. Vid en första anblick ser den ut att vara väldigt lik nuvarande modeller, men värt att notera är att antennlinjerna är flyttade till kanterna av telefonen.

Iphone 7

Hålet för kameran är något större än på nuvarande modell, något som tyder på en uppdaterad kamera – men det är svårt att se hur två kameror skulle få plats där. Tidigare rykten har hävdat att en kameramodul med dubbla kameror kan komma till nästa Iphone, men bli reserverad för en “Iphone 7 Plus” eller möjligen “Iphone 7 Pro”. Dessa bilder får nog sägas stödja det ryktet.

Missa inte: Alla heta rykten inför Apples event – det här kommer vi att få se

För den som vill veta om nästa Iphone kommer med hörlursuttag eller inte ger dessa bilder ingen ytterligare fingervisning. Bilder visar inte undersidan på telefonen så vi får helt enkelt vänta och se.

Återigen är det värt att påminna om att detta enbart är rykten, bilderna bör alltså tas med en nypa salt. Hur nästa Iphone verkligen blir får vi veta först till hösten.